Ardeni Napisano 16 Styczeń 2008 Napisano 16 Styczeń 2008 Dzisiaj po tym jak bawiłem sie bambusem fargate'go to zauwazyłem ze moje w moim piórku są malutkie luzy rysika, nigdy mi to nie przeszkadzało albo nie było tego wcześniej. Czy można to jakoś poprawic? Otwierał ktoś z was już piórko?
Tomala Napisano 16 Styczeń 2008 Napisano 16 Styczeń 2008 W moim piórku od graphire 4 XL też są luzy i nie przeszkadza mi to wcale, widocznie tak ma być. Nie wiem czy da sie to jakoś usztywnić bo rysik ma być czuły na nacisk czyli element musi być ruchomy.
Ardeni Napisano 16 Styczeń 2008 Autor Napisano 16 Styczeń 2008 Nie przeszkadzało mi do momentu gdy pobawilem się nowszszym piórkiem od bambusa w którym rysik jest troszke mniejszy, a w którym piórko współpracuje z moim volito2. Różnica jest niestety.
Tomala Napisano 16 Styczeń 2008 Napisano 16 Styczeń 2008 No to ja lepiej nie będę próbował jak bym kiedyś miał okazję. A ciekawe czy jak bym zgubił moje pióro to czy by się dało dokupić inny model np. taki sztywniejszy jak od bambusa.
Ardeni Napisano 17 Styczeń 2008 Autor Napisano 17 Styczeń 2008 ten od bambusa tego tańszego działa napewno z volito2, sprawdzałem i troche się lepiej pracuje na idealnie nieruchomym rysiku. Jest możliwosć wymiany rysika w momencie gdy ten się utarł troszke?
piksar Napisano 17 Styczeń 2008 Napisano 17 Styczeń 2008 chlejecie na tym tablecie to i luzy się porobiły
Rekomendowane odpowiedzi