miron27 Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Zanim wszyscy się na mnie rzucą :) chciałbym zaznaczyć ze jest PIERWSZY projekt w 3ds max . Proszę o opinie i co mam poprawic (nie wiem czy to dobry dziel) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/616e7ea572ba0401.html jeszcze takie pytanie gdzie w mentel rayu moge ustawic sobie " miekkie " rozmyte cienie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 wyglada jak robione z tutka everow. I dlaczego to sie nazywa "kuchnia" ? :) Ogolnie nie jest strasznie zle, ale duzo roboty przed toba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 A ja prosze o dostosowanie tematu do regulaminu forum co do pracy p r o p o r c j e do poprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kimmi Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Z proporcjami to faktycznie masakra, posprawdzaj sobie wymiary w twoim projekcie z rzeczywistością. Nigdy jeszcze nie widziałem krzesła wyższego od okna:P Nie wiem na pewno, ale wydaje mi się, że nogi stołu przenikają przez ten szklany blat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miron27 Napisano 17 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2008 faktycznie . sporo tego ... zabieram sie za poprawianie . dzieki wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi