piotrekkosmala Napisano 17 Styczeń 2008 Napisano 17 Styczeń 2008 Czesc finish, wiecej nie zdazylem :( znowu mialem chwilke wolna, tym razem pierwsze plamki malego demona, cos czuje ze nie skoncze na czas :( szkoda ze nikt nic mi nie doradzil, nie jestem przekonany co do szkicu i dlatego jakos motywacji brak :( dzisiaj mialem chwile w pracy wiec zaczalem malowac psa, pierwsze plamki: Narazie szkic, prosze o pomoc w postaci uwag :)
piotrekkosmala Napisano 21 Styczeń 2008 Autor Napisano 21 Styczeń 2008 nowy etap wkleilem w pierwszym poscie, tak sie robi?
RaVirr Napisano 21 Styczeń 2008 Napisano 21 Styczeń 2008 Mi sie podoba.Tylko pytanko mam.. Co trzyma ten demon z prawej? Bo nie wiem czy dobrze widzę....:D
piotrekkosmala Napisano 21 Styczeń 2008 Autor Napisano 21 Styczeń 2008 to miala byc zapalniczka, zeby spalic koze ;P ale moze nie najlepszy to jest pomysl, nie chcialem dawac nic wrost drastycznego typu noz, moze masz jakis pomys? dzieki za komentarz :)
RaVirr Napisano 21 Styczeń 2008 Napisano 21 Styczeń 2008 Jak zapalniczka to oka:D Myślę że nóż nie byłby bardziej drastyczny niż zapalniczka w rękach demona:) Pozdrawiam:)
nicponim Napisano 21 Styczeń 2008 Napisano 21 Styczeń 2008 hmm kurde ja za to nie rozumiem sensu pracy troche;/ jest jakas kuchnia a w niej demony,ktore trzymaja koze (skad koza z demonami w kuchni?oO) i jakis obrazony pies nie wiadomo dlaczego? ;/ mimo iz wykonanie fajne,to jakos pracka nie przemawia do mnie;/ no niewiem,moze jak wytlumaczysz jakas jest idea pomieszecznie, oraz jakie sa relacje miedzy psem,demonem a koza to bedzie gitarka;]
piotrekkosmala Napisano 21 Styczeń 2008 Autor Napisano 21 Styczeń 2008 dwa małe demony bawią się w kuchni w podpalanie (dokuczenie) kozy, obok siedzi ich pies
piotrekkosmala Napisano 25 Styczeń 2008 Autor Napisano 25 Styczeń 2008 kuniec :) powodzenia reszcie uczestnikow :)
Stachu Napisano 25 Styczeń 2008 Napisano 25 Styczeń 2008 a czemu ten zgredek ma koszulkę akurat motorheadu? ;D
Rekomendowane odpowiedzi