Shalivan Napisano 19 Styczeń 2008 Napisano 19 Styczeń 2008 jak w temaciku wczoraj sie wymieniłem z kumplem grafikami ale on nie miał sterów do niej, cały dzień sie staram zainstalować orginalne z ati albo omegi (z zaznaczoną opcją dla 9800 albo normalnie) niestety cały czas odswieżanie jest jak w ruskim czołgu t-50. Jeżeli ktoś ma pomysł albo orginalne sterowniki z tej karty bardzo będe wdzieczny :) pozdrawiam
Dirk Napisano 19 Styczeń 2008 Napisano 19 Styczeń 2008 Nowe Catalysty próbowałeś? I czy odinstalowałeś stare stery? Edit: Jaki system?
Shalivan Napisano 19 Styczeń 2008 Autor Napisano 19 Styczeń 2008 robiłem generalny remont nowy dysk... tak probowałem nowe 8.1 i 7.1
zdunek89 Napisano 19 Styczeń 2008 Napisano 19 Styczeń 2008 miałem podobnie z 9600pro, nowe sterowniki za bardzo nie pomagały, najlepiej zainstalować stery dodane do karty jeśli nie zadziała to pokombinować z jeszcze starszymi(mi pomogło przy kilku starszych grach)
Dirk Napisano 19 Styczeń 2008 Napisano 19 Styczeń 2008 Spróbuj wywalić wszystkie stery (w rejestrze też poczyść). 9800 chyba działa na AGP x8 więc przełącz kartę w tryb x4. W biosie powinno być coś takiego jak fast writes. Wyłącz to. Standardowo nowe stery do płyty głównej. A potem nowe stery do radeona (polecałbym omegę). Nie wiem czy to pomoże ale spróbować warto.
Shalivan Napisano 20 Styczeń 2008 Autor Napisano 20 Styczeń 2008 ech juz sciągnąłem wszystkie mozliwe stery: setup is unable to complete the instalation try tu setup your display adapter with a standard VGA driver before runing setup...
Rekomendowane odpowiedzi