Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

jak w temaciku wczoraj sie wymieniłem z kumplem grafikami ale on nie miał sterów do niej, cały dzień sie staram zainstalować orginalne z ati albo omegi (z zaznaczoną opcją dla 9800 albo normalnie) niestety cały czas odswieżanie jest jak w ruskim czołgu t-50.

Jeżeli ktoś ma pomysł albo orginalne sterowniki z tej karty bardzo będe wdzieczny :)

pozdrawiam

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 796
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nowe Catalysty próbowałeś? I czy odinstalowałeś stare stery?

Edit:

Jaki system?

Napisano

miałem podobnie z 9600pro, nowe sterowniki za bardzo nie pomagały, najlepiej zainstalować stery dodane do karty jeśli nie zadziała to pokombinować z jeszcze starszymi(mi pomogło przy kilku starszych grach)

Napisano

Spróbuj wywalić wszystkie stery (w rejestrze też poczyść). 9800 chyba działa na AGP x8 więc przełącz kartę w tryb x4. W biosie powinno być coś takiego jak fast writes. Wyłącz to.

Standardowo nowe stery do płyty głównej. A potem nowe stery do radeona (polecałbym omegę). Nie wiem czy to pomoże ale spróbować warto.

Napisano
  • Autor

ech juz sciągnąłem wszystkie mozliwe stery: setup is unable to complete the instalation try tu setup your display adapter with a standard VGA driver before runing setup...