Napisano 19 Styczeń 200817 l jak w temaciku wczoraj sie wymieniłem z kumplem grafikami ale on nie miał sterów do niej, cały dzień sie staram zainstalować orginalne z ati albo omegi (z zaznaczoną opcją dla 9800 albo normalnie) niestety cały czas odswieżanie jest jak w ruskim czołgu t-50. Jeżeli ktoś ma pomysł albo orginalne sterowniki z tej karty bardzo będe wdzieczny :) pozdrawiam
Napisano 19 Styczeń 200817 l Nowe Catalysty próbowałeś? I czy odinstalowałeś stare stery? Edit: Jaki system?
Napisano 19 Styczeń 200817 l Autor robiłem generalny remont nowy dysk... tak probowałem nowe 8.1 i 7.1
Napisano 19 Styczeń 200817 l miałem podobnie z 9600pro, nowe sterowniki za bardzo nie pomagały, najlepiej zainstalować stery dodane do karty jeśli nie zadziała to pokombinować z jeszcze starszymi(mi pomogło przy kilku starszych grach)
Napisano 19 Styczeń 200817 l Spróbuj wywalić wszystkie stery (w rejestrze też poczyść). 9800 chyba działa na AGP x8 więc przełącz kartę w tryb x4. W biosie powinno być coś takiego jak fast writes. Wyłącz to. Standardowo nowe stery do płyty głównej. A potem nowe stery do radeona (polecałbym omegę). Nie wiem czy to pomoże ale spróbować warto.
Napisano 20 Styczeń 200817 l Autor ech juz sciągnąłem wszystkie mozliwe stery: setup is unable to complete the instalation try tu setup your display adapter with a standard VGA driver before runing setup...