mirekbini Napisano 20 Styczeń 2008 Napisano 20 Styczeń 2008 witam, zaczynam dopiero z maxem, to jest moje pierwsze wnetrze, wiem ze kiepskie ale co byscie pozmieniali i nie wiem za bardzo jakie swiatło dac, doradzcie. pozdrawiam - dzieki za wszelką krytyke :)
Maykel Napisano 20 Styczeń 2008 Napisano 20 Styczeń 2008 co myslicie o moim wnetrzu jesteś uroczy >:)
zgred Napisano 20 Styczeń 2008 Napisano 20 Styczeń 2008 dluuuuuuuuuga droga przed toba :P Zmien nazwe watku bo sie Pan Moderator wkurzy :P
piksar Napisano 21 Styczeń 2008 Napisano 21 Styczeń 2008 Witamy na forum Prosze o niezwłoczne dopasowanie tytułu wątku do wymogów regulaminowych
goran Napisano 21 Styczeń 2008 Napisano 21 Styczeń 2008 Jedyne co nie wymaga natychmiastowej poprawy to firanki, na upartego mogą zastać :-) A tak serio: 1. Popraw oświetlenie, bo niewiele widać. 2. Popraw modele. Na razie to kilka średnio ociosanych boxów, nie obraź się. Postaraj się bardziej je uszczegółowić, szczególnie ława wygląda ubogo. Reszta modeli jest słabo widoczna, ale też przydałyby się im szczegóły 3. O materiałach na razie nic nie mówię, ale też są do poprawy. Dopracuj tą scenę, przedewszystkim dodając detali i poprawiając oświetlenie. Jak to zrrobisz, znowu Cię "skrytykujemy" :-)
godzio Napisano 21 Styczeń 2008 Napisano 21 Styczeń 2008 pytanie. Jaki cel pracy? Nauka maxa, projekt do szkoły czy klient?
szeyker89 Napisano 21 Styczeń 2008 Napisano 21 Styczeń 2008 pytanie. Jaki cel pracy? Nauka maxa, projekt do szkoły czy klient? Chyba raczej nauka bo nie klient ale niech sam powie
mirekbini Napisano 21 Styczeń 2008 Autor Napisano 21 Styczeń 2008 czesc, nie no ucze sie dopiero i pisałem ze dopiero zaczynam. pozdrawiam
godzio Napisano 21 Styczeń 2008 Napisano 21 Styczeń 2008 czesc, nie no ucze sie dopiero i pisałem ze dopiero zaczynam. pozdrawiam na tym forum dużo się nauczysz, czy robiłes jakis projekt tego wnętrza?
siwy Napisano 21 Styczeń 2008 Napisano 21 Styczeń 2008 chciałbym napisać że coś mi się podoba, ale nic takiego nie znajduje
szeyker89 Napisano 21 Styczeń 2008 Napisano 21 Styczeń 2008 Zmień nazwę tematu na np. : "POKÓJ" dobrze Ci radzimy bo Pan Admin się przyczepi. Mam prośbę. Daj więcej renderów bo z tego jednego mało widać ,a i daj lepsze oświetlenie
mirach Napisano 21 Styczeń 2008 Napisano 21 Styczeń 2008 Zmień nazwę tematu na np. : "POKÓJ" dobrze Ci radzimy bo Pan Admin się przyczepi. hmm, jak nie znasz zasad nazywania watkow, to nie podpowiadaj...
Rekomendowane odpowiedzi