black_gopher Napisano 8 Listopad 2002 Napisano 8 Listopad 2002 Hej! Od jakiego czasu obserwujŕ sobie dochodz▒ce nowe posty (i oczywiÂcie pomys│y na pracki). Doszed│em do wniosku, ┐e i ja sobie sprˇbujŕ. Jestem pocz▒tkuj▒cym Grafikiem 3D wiŕc proszŕ o wyrozumia│oŠ ;) OdnoÂnie mojego projektu (narazie tylko zarys): Czas: ok. 23, 24 milenium Miejsce: kosmos (no skoro sf to tylko w kosmosie) Scena: Dwie postacie (dwie rˇ┐ne rasy) w trakcie walki. (chyba co takiego by│o w ksi▒┐ce \"kawaleria kosmosu\" Heinleina Nie wiem czy dam radŕ zrobiŠ obie postacie, jeÂli siŕ nie wyrobiŕ - bŕdzie to tylko jedna postaŠ - goŠ w skafandrze w przestrzeni kosmicznej Black GOPHER
Crash Napisano 8 Listopad 2002 Napisano 8 Listopad 2002 23 24 milenium, to dosc odlegla przyszlosc. No coz bierz sie za modelowanie, powodzenia :)
black_gopher Napisano 13 Listopad 2002 Autor Napisano 13 Listopad 2002 Sorki oczywi¶cie miało być 2 - 3 millenium ;) No w końcu znalazłem kilka chwil i zaczełem robić skafander. Nie jest tego dużo, ale już co¶ widać ;) Tutaj można obejrzeć pierwsze renderingi Pozdrawiam Black Gopher
black_gopher Napisano 15 Listopad 2002 Autor Napisano 15 Listopad 2002 No w końcu znalazłem trochę czasu ;) Udało mi się skończyć chełm - można go zobaczyć tutaj
Bacry Napisano 15 Listopad 2002 Napisano 15 Listopad 2002 Niezły. Taki organiczny, że aż nie pasuje do naszej rasy. Ale cóż przyszło¶ć do czego¶ zobowi±zuje;)
Rekomendowane odpowiedzi