black_gopher Napisano 8 Listopad 2002 Share Napisano 8 Listopad 2002 Hej! Od jakiego czasu obserwujŕ sobie dochodz▒ce nowe posty (i oczywiÂcie pomys│y na pracki). Doszed│em do wniosku, ┐e i ja sobie sprˇbujŕ. Jestem pocz▒tkuj▒cym Grafikiem 3D wiŕc proszŕ o wyrozumia│oŠ ;) OdnoÂnie mojego projektu (narazie tylko zarys): Czas: ok. 23, 24 milenium Miejsce: kosmos (no skoro sf to tylko w kosmosie) Scena: Dwie postacie (dwie rˇ┐ne rasy) w trakcie walki. (chyba co takiego by│o w ksi▒┐ce \"kawaleria kosmosu\" Heinleina Nie wiem czy dam radŕ zrobiŠ obie postacie, jeÂli siŕ nie wyrobiŕ - bŕdzie to tylko jedna postaŠ - goŠ w skafandrze w przestrzeni kosmicznej Black GOPHER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crash Napisano 8 Listopad 2002 Share Napisano 8 Listopad 2002 23 24 milenium, to dosc odlegla przyszlosc. No coz bierz sie za modelowanie, powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black_gopher Napisano 13 Listopad 2002 Autor Share Napisano 13 Listopad 2002 Sorki oczywi¶cie miało być 2 - 3 millenium ;) No w końcu znalazłem kilka chwil i zaczełem robić skafander. Nie jest tego dużo, ale już co¶ widać ;) Tutaj można obejrzeć pierwsze renderingi Pozdrawiam Black Gopher Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black_gopher Napisano 15 Listopad 2002 Autor Share Napisano 15 Listopad 2002 No w końcu znalazłem trochę czasu ;) Udało mi się skończyć chełm - można go zobaczyć tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 15 Listopad 2002 Share Napisano 15 Listopad 2002 Niezły. Taki organiczny, że aż nie pasuje do naszej rasy. Ale cóż przyszło¶ć do czego¶ zobowi±zuje;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi