blood_brother Napisano 23 Styczeń 2008 Napisano 23 Styczeń 2008 Witam. W końcu udało mi się trafić do tego działu. Praca wykonana na zaliczenie. Wszelkie komentarze mile widziane, gdyż jutro jeszcze będę miał chwilę na poprawki:) Soft: XSI i PS.
TooL666PL Napisano 23 Styczeń 2008 Napisano 23 Styczeń 2008 Czy tylko ja nie wiem co napisać? Jeżeli tło ma się rozmywać pod wpływem prędkości to dlaczego rozmywa się w obu kierunkach? Skały nie mają cieni przez co wyglądają jakby lewitowały? Zbyt mocne światło pada na tego banana:P Gdzie ogień z silnika? W ogóle wygląda to dla mnie jakby miało przynajmniej 10 lat. Sorry:P
D4D4L Napisano 23 Styczeń 2008 Napisano 23 Styczeń 2008 no cienie są... przypatrz się... brakuje im do textur troche bump specular... podloga potrzebuje bumpa... btw nie widzialeś 2 stronnego rozmycia ? jedź samochodem machaj kamerom w lewo i w prawo to zobaczysz ;] podczas animacji by ladnie wyglondalo pracy niewiele brakuje... więcej detalu i bylo by ladnie
blood_brother Napisano 23 Styczeń 2008 Autor Napisano 23 Styczeń 2008 Z bumpem mam problem natury nie wiem jakiej, gdyż jest on włączony, a za nic nie widać go dobrze na renderze. Chociaż trochę lepiej go widać przed rozmyciem. Co do detalu nie mam pomysłu co dodać.
Rekomendowane odpowiedzi