Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Skończyłem już tego troopera ;]. Wiem, że najlepszy nie jest, ale grafiką zajmuje się od niedawna i jeszcze się ucze, a i moja technika jest dość nietypowa. Myślle jednak, że w tłumie prac, które widziałem na forum wygląda całkiem nieźle. Dzięki wszystkim za pomoc przy pracy, szczególnie Shaggy, dzięki za pomoc ze światłem. Chciałem jescze dodać, że postać inspirowana jest marinem z gry starcraft, lecz nie jest jego dokładnym odzwierciedleniem.Może jeszcze w przyszłości coś tu pozmieniam, narazie jednak bede brał sie za dokończenie innych prac ;].

terransoldierit4.th.png

• Odpowiedzi 2
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

lepiej jest niż było...:P

co do podziękowań nie ma za co po to jest te forum żebyś my sobie nawzajem pomagali...

zostaw ta prace bo nigdy jej nie skończysz... i weź sie za coś innego ^^

Napisano

No na pewno jest lepiej niż było, ale są kwestie które można by zrobić lepiej, planeta przez to że jest czerwona, ostra i ma jakiś detal, wychodzi strasznie do przodu, przestrzeń kosmiczną można by zrobić jakąś inną niż czystą czarną, jakieś pyły gwiezdne, poświata w około planetki itp. polookaj sobie np. widoczki ze Starwarsów, a i staraj się unikać czystej czerni. Przy oświetleniu postaci można by machnąć na pancerzu jakieś wyraźniejsze krawędzie cieni, widać że cieniowałeś miękkim brushem, i teraz wygląda na taki całkiem matowy ;P ale może taki miał być. Jak na początek całkiem nieźle, czekamy na kolejne ;]