Polik Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 Witam! Moj kuzyn kupil sobie Windowsa XP Home Edition. Podczas instalacji jednak w chwili przegrywania plikow (jeszcze w trybie dos'owskim) wyskakuje komunikat, ze instalator nie moze przegrac pliku. Kiedy go pomijam za chwile wyskakuja inne, ktorych tez nie mozna skopiowac a jest ich bardzo duzo. Plyta nie jest porysowana. Co proponujecie zrobic w takiej sytuacji? Oddac z powrotem do sklepu razem z kompem, niech oni sprobuja go zainstalowac?? Pozdrawiam!
mirach Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 Mialem to samo lata temu, w moim przypadku byl walniety RAM i sypal bledami przy instalacji windy.
Bacry Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 zgadzam się absolutnie z mirachem też miałem tak przez walnięty ram
Touch Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 I ja;) Leć do sklepu, ale z pamięcią;) Możesz sprawdzić jeszcze te kość u kogoś bardzo przydatnym zestawikiem do diagnostyki(m.in) Hiren's BootCD, chociaż wystarczy Memtest86+, albo GoldMemory. Pozdr
Polik Napisano 4 Luty 2008 Autor Napisano 4 Luty 2008 Chcialem tylko zdac raport :) Kuzyn zrobil sobie test pamieci i rzeczywiscie chyba ma ja walnieta bo same errory mu wyskakiwaly Dzieki za pomoc!
Rekomendowane odpowiedzi