JakóbM Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 ja tez postanowiłem zrobic pracke ;P heh pozno ale mam nadzieje ze dam rade ;P:D krok 1 .. speed pozdrawiam końcowa praca
Dann.G Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 O fajne fajne.. Bardziej mi przypadly dwa pierwsze do gustu, bo na trzecim tak sie matowi wszycho.. Ale tez ciekawy efekt. Pozdrawiam.
JakóbM Napisano 26 Styczeń 2008 Autor Napisano 26 Styczeń 2008 heh :P tylko ze ja lubie brudzic ;P pozniej ładnie to wypieszcze i bedzie ok :) nie lubie sterylnycg prac ;) chciałem jeszcze dzisiaj cos skrobnac ale sie nie uda raczej "D hmm.. ale wiedze co mam poprawic ... trzeba wybryłowac postaci bo wygladaja dosc płasko ;) pozdrawiam
ortheza Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 wg mnie to juz jest sporo po czasie ludzie :-) Ale w drodze wyjatku miniB zamkniemy dzis kolo 23. Tak wiec jakóbM spręzaj sie :)
nicponim Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 to teraz polacz jakos te dwie pracki,zeby wygladalo ze kobieta i demon sa w tym samym pomieszczeniu i pada na nich te same swiatlo,bo narazie to dwie rozne bajki
JakóbM Napisano 27 Styczeń 2008 Autor Napisano 27 Styczeń 2008 wiem wiem :P ale to by wymagało o wiele wiecej czasu .. a tego brak :) Musze jescze sie pouczyc :P( jutro do szkoły).heh
JakóbM Napisano 27 Styczeń 2008 Autor Napisano 27 Styczeń 2008 Praca powstała w jakieś sześc. godzin w photoshopie -oczywiście. Próbowałem namalować w miarę ładna kobietę a tuz za nią demona z możliwe jak największym pyskiem i podwójnym jęzorem Takie tradycyjne podejście do tematu. BTW. Tematy w tej minibitwie były naprawdę ciekawe. Pozdrawiam (komentarze mile widziane)
Rekomendowane odpowiedzi