Napisano 26 Styczeń 200817 l ja tez postanowiłem zrobic pracke ;P heh pozno ale mam nadzieje ze dam rade ;P:D krok 1 .. speed pozdrawiam końcowa praca
Napisano 26 Styczeń 200817 l O fajne fajne.. Bardziej mi przypadly dwa pierwsze do gustu, bo na trzecim tak sie matowi wszycho.. Ale tez ciekawy efekt. Pozdrawiam.
Napisano 26 Styczeń 200817 l Autor heh :P tylko ze ja lubie brudzic ;P pozniej ładnie to wypieszcze i bedzie ok :) nie lubie sterylnycg prac ;) chciałem jeszcze dzisiaj cos skrobnac ale sie nie uda raczej "D hmm.. ale wiedze co mam poprawic ... trzeba wybryłowac postaci bo wygladaja dosc płasko ;) pozdrawiam
Napisano 27 Styczeń 200817 l wg mnie to juz jest sporo po czasie ludzie :-) Ale w drodze wyjatku miniB zamkniemy dzis kolo 23. Tak wiec jakóbM spręzaj sie :)
Napisano 27 Styczeń 200817 l to teraz polacz jakos te dwie pracki,zeby wygladalo ze kobieta i demon sa w tym samym pomieszczeniu i pada na nich te same swiatlo,bo narazie to dwie rozne bajki
Napisano 27 Styczeń 200817 l Autor wiem wiem :P ale to by wymagało o wiele wiecej czasu .. a tego brak :) Musze jescze sie pouczyc :P( jutro do szkoły).heh
Napisano 27 Styczeń 200817 l Autor Praca powstała w jakieś sześc. godzin w photoshopie -oczywiście. Próbowałem namalować w miarę ładna kobietę a tuz za nią demona z możliwe jak największym pyskiem i podwójnym jęzorem Takie tradycyjne podejście do tematu. BTW. Tematy w tej minibitwie były naprawdę ciekawe. Pozdrawiam (komentarze mile widziane)