Acid_Jazz Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 Witam, modeluję sobie teraz takie audi :) http://img219.imageshack.us/my.php?image=audia8d1001cy0.jpg http://img85.imageshack.us/my.php?image=audia8d1002ek5.jpg dużo jeszcze jest do zrobienia: łączenie elementów, modelowanie kół, tarcz i zacisków, oczywiście materiały i kiedyś pewnie powstanie wnętrze. MAX9 + Mental Ray; modelowanie: najpierw splajny + surface dla ogólnych zarysów samochodu, a później editable poly mogę prosić o jakieś opinie? pozdr. A_J Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek1983 Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 Zapowiada się ciekawie ale na tych rzutach troche slabo widac. Daj moze ciemniejsze, z innych ujec, wieksza rozdzielczosc i powklejaj jako miniaturki to bedzie sie lepiej przegladac. No i pewnie wiekszosc bedzie chciala zobaczyc siatke :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 dokładnie, mnie bardziej obchodzi siatka niż clay. ale zapowiada sie nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 to jest wersja D2 narazie nie wiele widać, ale nie bardzo mi się podoba, jak pokażesz wyraźniejsze rendery, a najlepiej screeny, to wypisze błedy btw. to jeden z moich ulubionych samochodów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Acid_Jazz Napisano 27 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2008 oki. w załączniku siatka i póki co jeden większy render z innego rzutu. ja już widzę coś nie tak z przednią szybą :/ - postaram się to poprawić pecet: faktycznie masz rację: to d2 - zasugerowałem się tym, że to pierwsza Aósemka jaką audi wypuściło; to również mój ulubiony samochód, poza tym że jestem ogólnie wielkim fanem marki audi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi