animator Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 witam potrzebuje pomocy morze zabrzmi to śmiesznie ale chciałbym uzyskać materiał galaretki ale nie potrafie go zrobić proszę o pomoc z góry dziękuje
zgred Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 http://www.vray-materials.de/all_materials.php?mat=631 pokombinuj z tym
kannu Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 serwus :) a jest jakaś stronka z meterialami/shaderami do mentala ? (maxowego). z góry dzieki :) pozdrawiam i zycze powodzenia :)
animator Napisano 28 Styczeń 2008 Autor Napisano 28 Styczeń 2008 już mówie materiał połowicznie odbija otaczający go świat i załamuje światło w skali jakiejś 10% coś jak woda tylko bardziej kolorowe
uncle Napisano 28 Styczeń 2008 Napisano 28 Styczeń 2008 zawsze jak chcialem zrobic wode wychodzila mi galareta:) poprostu zrob tez wode, bedziesz mial galarete pewnie;D
animator Napisano 28 Styczeń 2008 Autor Napisano 28 Styczeń 2008 ależ w tym problem że nie potrafie umiem w blenderze ale tu z tymi mapami nie umiem sobie poradzić
animator Napisano 28 Styczeń 2008 Autor Napisano 28 Styczeń 2008 dzięki już sobie poradziłem po godzinie prób wpadłem na ten genialny materiał i sworzyłem to co chciałem dzięki
Rekomendowane odpowiedzi