Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jeden z projektów dla pracowni sukien ślubnych. Ciągle WIP. Kolorystyka narzucona przez klienta (miała pasować do tych rasowych fotek na dole :P). Co o tym sądzicie? Ujdzie, czy robić jakieś inne? :)

suknie_1.png

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nie wiem czasem font tytulowy bedzie czytelny w przegladarce,a tak to ladnie i schludnie

pzdrw

Napisano

Pusto i ponuro ;)

Nie ma na czym oka zawiesić daj coś kontrastowego

Pozdrawiam

Napisano

Niestety mam takie samo zdanie jak poprzednik. Strasznie pusto, przesadziles ze skromnoscia :) troche wiecej zycia i detali!

Napisano

O to chodzi - ma nie odwracać uwagi od sukien, które będą w podstronach :)

Napisano

Jak narazie nie przyciąga uwagi a fotki się zlewają więc nie ma od czego odwracać uwagi :P

Pozdro

Edit : pokaż menu + pokaż produkt + podkreślenie dla najważniejszych zagadnień w textach to na co oglądający ma zwracać uwagę i to czego będzie szukał na początku wejścia

Napisano

jak to kolega w pierwszym poście napisał, font tytułowy jest nieczytelny by przeczytać musiałem nieźle wytężyć wzrok, cały lay prosty, przejrzysty mi się podoba

Napisano

ten wyjustowany text w koncach wersow - zle sie go czyta - szczegolnie kiedy sa 2 litery w wierszu

3 ikonki na dole przesunac do prawej krawedzi kartki

ta draperia na dole - niedociagniecia w PS

3 zdjecia na dole - 2 sie powtarzaja

tonacja ogolnie mi sie podoba , szczegolnie tlo

ale ogolnie bez rewelacji , ale za to czytelnie

Napisano

3 zdjecia na dole - 2 sie powtarzaja

LOL :) .

Napisano

Top do wymiany {typo} - pomysl rowniez nad zagosopodarowaniem przestrzeni wewnatrz.

Poza tym, M@ti - regulamin :)

Napisano

Masz PW :)

Napisano

po co robić nowe, kolory fajne, zamysł sam w sobie też niezły. ale wypadałoby posiedzieć.

zrób przede wszystkim widok produktów, chyba nie sądzisz, że strona o tej tematyce opierać się będzie na tekście.

pzdr

Napisano

LOL, LOL, LOL.. to tylko szkic jednej z podstron :) Ja już nic więcej nie wrzucam, bo ludzie starają się tu innych na siłę uszczęśliwiać :)

duck> jak niby miałbym tak myśleć?

Poza tym te zdjęcia na dole to nie cała galeria - od tego jest osobny dział. Ludzie, co z wami?? ;>

Napisano

wybacz, odniosłem wrażenie, że nie za długo w tym siedzisz.

Napisano

LOL ----- aaaaa wiec to jest tylko szkic ? :) :P

tak wiec nie czepiajac sie 3ch obrazkow ;p powtorze :

-3 ikonki na gorze przesunac na prawo do konca strony "kartki " z tekstem

-ramki 3ch obrazkow - ten szary nie do konca mi pasuje - moze tak po prostu brazowe? jak cala reszta

-niedociagniecia w ps przy wycieciu tej pani na dole na tej draperii

-ogolnie trzyma sie to kupy , jest czytelne ( pomimo tego wyjustowania tych koncow wersow kiedy jest malo wyrazow )

mysle zeby przydaloby sie pokazac jeszcze np strone z galeria zeby pokazac czy pasuje do kontekstu tego co pokazales tutaj

tak samo napisac czy robione - html czy flash