Napisano 28 Styczeń 200817 l Prosta wizka w sumie. 3ds, vray, ps. Komentarze mile widziane. http://img212.imageshack.us/img212/5810/14251258mw0.jpg
Napisano 28 Styczeń 200817 l Wersja za dnia moim zdaniem duzo lepsza, choc mam wrażenie że jako tło uzyłeś tapete z windowsa xp. - AA szwankuje - sampling bym podciągnął - kolor parkietu mi sie nie podoba Tak to mi sie wizka podoba choć co do pomieszczeń to mam zupełnie inny gust. Pozdrawiam
Napisano 28 Styczeń 200817 l Dla mnie osobiście podoba się zdecydowanie pierwszy render z zachmurzonym niebem:) Ma fajny klimacik:) Idealne miejsce żeby przygarnąć laskę której nawaliło auto w taka pogodę:P Może niepotrzebnie te kamienie pod kominkiem zmniejszyłeś bo na drugim renderze bardziej mi pasowały, światło za mocne od lewej strony (na sofie) i zauważyłem że po lewej stronie parkiet zaczyna się dziwnie układać:P Pozdrawiam
Napisano 28 Styczeń 200817 l Autor No wreszcie ktoś podzielający mój punkt widzenia. Też bardziej mi się podoba ten pierwszy, taki bardziej "klimatyczny". Co do reszty: dzięki, postaram się poprawić jak będzie czas. Pozdrawiam.
Napisano 29 Styczeń 200817 l podoba mi sie:) szczegolnie pierwszy render, chociaz w drugim jest super widok za oknem. Generalnie bardzo fajne, czysto i przyjemnie:)