Scottero Napisano 29 Styczeń 2008 Napisano 29 Styczeń 2008 Jak wyzej. Wyskakuje splash screen, zaczynaja sie ladowac pluginy, ale gdy dochodzi do bipeda, max po proostu sie wylacza. Czy moze to byc spowodowane? Aha, reinstalacja nic nie dala. Moj system to winda xp sp2. Z gory dzieki
Tomala Napisano 29 Styczeń 2008 Napisano 29 Styczeń 2008 Nie ma co zgadywać jak zauważył Marcin trzeba być wróżką żeby na podstawie tego co napisałeś stwierdzić o co kaman. Miałem takie loty z maxem nie raz czasami przy którejś z kolejnych prób uruchomienia po prostu się włączał. Czasami reinstalka nie pomagała i wtedy albo wyczyść z systemu wszelkie ślady po maxie i dopiero zainstaluj albo formacik chociaż i to czasem nie pomaga. U mnie np. max 8 jak przestał działać w wakacje tak do dzisiaj po trzech formatach całego dysku dalej sie nie da go zainstalować.
Scottero Napisano 29 Styczeń 2008 Autor Napisano 29 Styczeń 2008 No to co ja moge wiecej napisac? No dobra, zapomnialem dodac ze mam maxa 9 no i gdy max zaczyna sie ladowac po chwili znika splash i koniec... zadnych komunikatow o bledach czy cos w tym stylu.
Tomala Napisano 29 Styczeń 2008 Napisano 29 Styczeń 2008 A w procesach jest widoczny? I czy jest tyle procesów 3dsmax.exe ile prób włączenia maxa? Spróbuj usunąć wszystkie pliki i ustawienia, tempy i wpisy z rejestru i ponownie zainstaluj bo z tego co widać reinstalka nic nie dała bo pewne pliki odpowiedzialne za niedziałanie maxa pozostały na dysku i musisz się ich pozbyć. Najpewniej by było sformatować C bo możesz się naszukać pozostałości po maxie a i tak coś zostanie.
Marcin Napisano 29 Styczeń 2008 Napisano 29 Styczeń 2008 zainstaluj service packi do maxa ze strony autodesku. A jeśli nie potrzebny Ci jest Biped to usuń ten plik na którym się zatrzymuje 1
Scottero Napisano 29 Styczeń 2008 Autor Napisano 29 Styczeń 2008 zainstaluj service packi do maxa ze strony autodesku. A jeśli nie potrzebny Ci jest Biped to usuń ten plik na którym się zatrzymuje Dopiero to pomoglo, bardzo dziekuje :)
Rekomendowane odpowiedzi