Jorax Napisano 31 Styczeń 2008 Napisano 31 Styczeń 2008 Pewnie taki temat już gdzieś był, ale jakoś niemogłem się do niego dokopać więc pytam. Jak dorwać darmową wersje Vraya. Niemogę go ściągnąć ze strony Chaosgroup.com, ponieważ gdy loguje sie, wyskakuje błąd o złym haśle, a gdy wysyłam nowe haslo na maila, to mail niedochodzi. Sa jeszcze inne źrodła?
delf77 Napisano 1 Luty 2008 Napisano 1 Luty 2008 zaloz nowe konto mailowe i wyslij ponownie na chaosgroup
Nazz Napisano 8 Luty 2008 Napisano 8 Luty 2008 ...darmową wersje Vraya... Moje pytanie nawiązuje w pewnym stopniu do tematu więc zadam je tutaj jeśli nikt nie ma nic przeciwko ;] O co jest okrojona darmowa wersja vraya?
kamil.ochel Napisano 8 Luty 2008 Napisano 8 Luty 2008 zależy o którą pytasz :) demo czy free? Edit: V-ray free wyszedł wyłącznie do maxów 5-7 i NIE posiada materiału Vray MTL ani v-rayowych świateł ani żadnych bardziej zaawansowanych opcji w okienku Render Scene 1
piksar Napisano 8 Luty 2008 Napisano 8 Luty 2008 Moje pytanie nawiązuje w pewnym stopniu do tematu więc zadam je tutaj jeśli nikt nie ma nic przeciwko ;] O co jest okrojona darmowa wersja vraya? w wersji demo na renderze pojawia się napis producenta w kilku miejscach 1
Rekomendowane odpowiedzi