Napisano 31 Styczeń 200817 l Pewnie taki temat już gdzieś był, ale jakoś niemogłem się do niego dokopać więc pytam. Jak dorwać darmową wersje Vraya. Niemogę go ściągnąć ze strony Chaosgroup.com, ponieważ gdy loguje sie, wyskakuje błąd o złym haśle, a gdy wysyłam nowe haslo na maila, to mail niedochodzi. Sa jeszcze inne źrodła?
Napisano 8 Luty 200817 l Jorax napisał: ...darmową wersje Vraya... Moje pytanie nawiązuje w pewnym stopniu do tematu więc zadam je tutaj jeśli nikt nie ma nic przeciwko ;] O co jest okrojona darmowa wersja vraya?
Napisano 8 Luty 200817 l zależy o którą pytasz :) demo czy free? Edit: V-ray free wyszedł wyłącznie do maxów 5-7 i NIE posiada materiału Vray MTL ani v-rayowych świateł ani żadnych bardziej zaawansowanych opcji w okienku Render Scene
Napisano 8 Luty 200817 l Nazz napisał: Moje pytanie nawiązuje w pewnym stopniu do tematu więc zadam je tutaj jeśli nikt nie ma nic przeciwko ;] O co jest okrojona darmowa wersja vraya? w wersji demo na renderze pojawia się napis producenta w kilku miejscach