mexik Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 Witam. Dawno nie rysowałem i tak się złożyło, że własnie tablet dostałem ... coś sobie narysowałem (cieniutkie to ... ale zawsze coś :P). Tak więc przedstawiam to co zrobiłem ... enjoy
mexik Napisano 6 Luty 2008 Autor Napisano 6 Luty 2008 nastepny dzis w przerwie tak na szybko, niedlugo postaram sie cos innego zrobic :(
mexik Napisano 6 Luty 2008 Autor Napisano 6 Luty 2008 z nudów takie coś zacząłem robić : postaram się skończyć to jakoś :P
Sebastian Ozga Napisano 6 Luty 2008 Napisano 6 Luty 2008 Całkiem przyjemne szkice, ale bardzo oszczędne. Spróbuj posiedzieć nad czymś dłużej niż 15 minut, rzuć kolorem, sypnij cieniem, wtedy można będzie coś konkretnego napisać.
mexik Napisano 12 Luty 2008 Autor Napisano 12 Luty 2008 to tylko taki speed potrzebny do pracy, troche wolno wrzucam, ale czasu ostatnio nie ma za duzo wiec ...
Fidiasz Napisano 13 Luty 2008 Napisano 13 Luty 2008 moim zdaniem masz styl dobry na robienie wektorow - moze sprobuj :) soft: np darmowy InkScape Powodzednia
mexik Napisano 14 Luty 2008 Autor Napisano 14 Luty 2008 dziekuje, korzystam z Corel-a (czasem cos tam robie w wektorze) :) tymczasem dorzuciłem coś do tygodniowego speedpaintingu :
Rekomendowane odpowiedzi