Pierzak Napisano 14 Styczeń 2004 Napisano 14 Styczeń 2004 Ostatio przeczytalem termin: tekstury z mapowaniem? czy ktos moze mi wytlumaczyc co to takiego i ewentualnie jak to sie przeklada na 3ds max?
dr Ug Napisano 14 Styczeń 2004 Napisano 14 Styczeń 2004 A mozesz przytoczyc caly fragment, bo to mi wyglada raczej na wyrwany z kontekstu skrot myslowy. Mapowanie to sposob, w jaki material/textura nakladana jest na obiekt.
Pierzak Napisano 14 Styczeń 2004 Autor Napisano 14 Styczeń 2004 tekst jest z oferty pracy. ator pisze w wymaganiach: \"znajomość w budowaniu obiektow Low Poly oraz tworzenie textur wraz z mapowaniem. \"
Batou Napisano 14 Styczeń 2004 Napisano 14 Styczeń 2004 Wydaje mi się, że chodzi tu o umiejętność tworzenia oraz nakładania tekstur na obiekty.
sly Napisano 14 Styczeń 2004 Napisano 14 Styczeń 2004 Pierzak... jeśli na prawdę szukasz pracy to powiedz narkotykom - NIE... tylko czysty umysł pozwoli Ci na poprawne odczytanie ogłoszenia...:) pozdrawiam....
Pierzak Napisano 15 Styczeń 2004 Autor Napisano 15 Styczeń 2004 Aha... Dzieki za rade. Rzeczywiscie pomoglo. 8)
Pierzak Napisano 17 Styczeń 2004 Autor Napisano 17 Styczeń 2004 Originally posted by sly Pierzak... jeśli na prawdę szukasz pracy to powiedz narkotykom - NIE... tylko czysty umysł pozwoli Ci na poprawne odczytanie ogłoszenia...:) pozdrawiam.... Sly...Ty też powiedz \"NIE\" narkotykom. Tylko czysty umysl pozwoli Ci na poprawne napisanie posta. (\"Naprawdę\" pisze się razem ) 8) Pozdrawiam...
Rekomendowane odpowiedzi