Napisano 14 Styczeń 200421 l Ostatio przeczytalem termin: tekstury z mapowaniem? czy ktos moze mi wytlumaczyc co to takiego i ewentualnie jak to sie przeklada na 3ds max?
Napisano 14 Styczeń 200421 l A mozesz przytoczyc caly fragment, bo to mi wyglada raczej na wyrwany z kontekstu skrot myslowy. Mapowanie to sposob, w jaki material/textura nakladana jest na obiekt.
Napisano 14 Styczeń 200421 l Autor tekst jest z oferty pracy. ator pisze w wymaganiach: \"znajomość w budowaniu obiektow Low Poly oraz tworzenie textur wraz z mapowaniem. \"
Napisano 14 Styczeń 200421 l Wydaje mi się, że chodzi tu o umiejętność tworzenia oraz nakładania tekstur na obiekty.
Napisano 14 Styczeń 200421 l Pierzak... jeśli na prawdę szukasz pracy to powiedz narkotykom - NIE... tylko czysty umysł pozwoli Ci na poprawne odczytanie ogłoszenia...:) pozdrawiam....
Napisano 17 Styczeń 200421 l Autor Originally posted by sly Pierzak... jeśli na prawdę szukasz pracy to powiedz narkotykom - NIE... tylko czysty umysł pozwoli Ci na poprawne odczytanie ogłoszenia...:) pozdrawiam.... Sly...Ty też powiedz \"NIE\" narkotykom. Tylko czysty umysl pozwoli Ci na poprawne napisanie posta. (\"Naprawdę\" pisze się razem ) 8) Pozdrawiam...