RysioK Napisano 4 Luty 2008 Napisano 4 Luty 2008 Witajcie. Mam bardzo lamerskie pytanie odnośnie jednego z ustawień Maxa 8. Otóż chcąc nie dawno przesunąć obiekt pojawiał się na ekranie kolorowy pasek na którym mogłem wybrać w którą ze stron chcę przesunąć. Teraz coś przestawiłem i nie mogłem za nic tej opcji włączyć do przesówania tych obiektow. Tak samo mam z Rotate i Scale. Plz HELP. Sorry za tak lamerskie pytanie Pozdrawiam RysioK
RysioK Napisano 4 Luty 2008 Autor Napisano 4 Luty 2008 Yea. Życie mi uratowałeś. Postawiłbym Ci piwko ale nie wiem gdzie mieszkasz:D
delf77 Napisano 4 Luty 2008 Napisano 4 Luty 2008 przesuwanie , obracanie , skalowanie - naciskasz obiekt i na nim prawym przyciskiem myszy - tam jest w menu ktore sie otworzy do wyboru zeby uzywac w/w transformacji nacisnij F5 F6 F7 ... - dzilaja one wzdluz osi X Y Z ... czasem nie trzeba zadnych ikonek
tweety Napisano 4 Luty 2008 Napisano 4 Luty 2008 i polecam zapoznać się z klawiszami F1 (pomoc programu) oraz FAQ forum gdzie ten problem został rozwiązany bardzo dawno temu. watek zamykam
Rekomendowane odpowiedzi