Napisano 10 Listopad 200222 l Autor no mam nadzieke ale poki rozmowa bedzie prowadzona wylacznie miedzy nami i nikt inny sie nie dolaczy to nie bedzie to mialo zadnego sensu ....no moze drobny ... ale nie bedzie mozna bedzie tego forum ... tylko priv
Napisano 10 Listopad 200222 l To proponujŕ wrzuciŠ nowe tematy, mo┐e coŠ o t│ach na stronie, albo coÂ...
Napisano 10 Listopad 200222 l Autor Najlepiej jest jesli zainteresowane osoby dodaja tematy na ktore chca rozmawiac ...a dodawanie tematow do ktorych i tak i tak ktos moze nia zajrzec nie ma najmniejszego sensu ... tak wiec jak ktos ma problem stawia posta i ma nadzieje ze otrzyma odpowiedz... np. Fromege moderator z ktorym prowadze te twematy postawil posta by powstalo takie forum ... no i powstalo.
Napisano 10 Listopad 200222 l Czyli za kilka dni tutaj powinno siŕ znale╝Š kilka tematˇw, bo mam nadziejŕ, ┐e to forum odwiedzaja rˇwnie┐ liczni webmasterzy... :):) Apostezjon
Napisano 10 Listopad 200222 l Autor mam nadzieje ze tak ....szkoda tylko ze nie daja glosu :D ze sie tak wyraze :D
Napisano 10 Listopad 200222 l Trzeba cierpliwie czekać i narzucić jakiś temat, na ktróry karzdy mógłby się wypowiedzieć
Napisano 10 Listopad 200222 l Autor chmmm tylko podczas takiego myslenia na wyrost przewaznie mi nic nie wychodzi tym bardziej pod wieczor ...
Napisano 10 Listopad 200222 l Czytale to na U2U ?? pyesa│a│em ci propozycje jakby sie zgodzi│ to napiszcz :):) jestem bardzo chetny
Napisano 26 Listopad 200222 l Cha ja się dol±czę. W sumię myslę, że grafika 2d i 3d powinny na stronie tworzyć jedn± całosć tak aby ogl±daj±cy nie potrafił zauważyć gdzie jest \"przejscie\" pomiędzy 2d i 3d. :D :D :D :D A tak bardziej sensownie to myslę, że w Polsce jest mało stronek na poziomie. Nie chodzi mi o stronki bardzo piekne z mas± bajerów kolorów. raczej interesuj± mnie strony skromne, proste, \"namiętne\", przyciagaj±ce uwagę widza. Chyba dla wiekszo¶ci grafików latwiej jest wykonać grafikę z mas± bajerów, wodotrysków i innych cudów, a ja jestem ciekaw czy zna ktos bardzo ładn± stronkę z gatunku.... , no nazwijmy je \"estetycznymi\". Ja uwazam, że zrobienie takiej stronki jest wielk± sztuk± bo do takich projektów trzeba mieć wielk± wyobraĽnię.
Napisano 26 Listopad 200222 l Autor no coz masz racje ja rozniez nie lubie kiedy strona jest tak przeladowana ze nie wiadomo na czym skupic uwage ...narazie prowadze nieudolne zabiegi by strorzyc taka stonowana i nie przladowana stronke jej testy i proby mozesz obejrzec na http://dna-prof.fm.interia.pl
Napisano 26 Listopad 200222 l Autor acha i nie piszczie ze tam narazie niczego nie ma ja o tym wiem ze tam jest raptem takie delikatne wprowadzenie do czesci dalszych... :)
Napisano 27 Grudzień 200222 l Dolaczam sie do debaty... :) Ja rowniesh uwazam, ze za duzo bajeroof nie wyglada ladnie, a szczegolnie wteey, gdy ktos je zasysa z jakichs stron z gifami.. Moje prace mozecie poczytac na www.man-designer.prv.pl, w dziale portfolio ;). Acha, PROF, dosyc dlugo sie laduje - mam czkekac, czy na razie tak to wyglada :)?
Napisano 27 Grudzień 200222 l Autor zalezy co widzisz :) bo faktycznie tam jest malo zorbione ...jesl ifaktycznie niczego nie widzisz to znaczy ze nie masz zainstalowanego flash playera 6 ja to dalem na ten serwer zeby niektore zeczy na zywaca potestowac wiec w zadnym wypadku tak nie bedzie ....jesli widzisz cokowiek co jest tematycznie zwiazane z avaatarem torego widzisz obok to znaczy ze widzisz wszystko ale z duza doza prawdopodobienstwa jest to wersja testowa i nic nie dostanie sie do wersji finalnej ...no poza wyjatkiem loga....
Napisano 15 Styczeń 200322 l hmmm... mogą być bajerki ale w umiarze i odpowiednio stonowane z tłem :) zobacz na moją odpowiedź w dziale Flasha ... nie pamiętam tematu ale założył go chyba apostezjon z propozycją pomocy :) stronka finding nemo ma full bajerów i animek ale jest zajebista :) zresztą zobacz :)
Napisano 17 Kwiecień 200321 l A ja lubie jak jest kupe bajerow:P Wole takie stronki od np WP lub Onetu ktore wygladaja kiepsko ( jak puste kartki ) Dla mnie idealnym layem jest np www.graffik.pl A co do stronek z gifami ruchomymi sa kiepskie . A co do Polskich wygladow stronek to nie widze zastrzezen, bardziej mi sie podobaja od amerykanskich;) Trzeba jakos tym tematem wstrzasnac bo jak widze to tutaj max 4 osobki obchodzi tworzenie Stronek, no i ja:)
Napisano 17 Kwiecień 200321 l Originally posted by NEHRU hmmm... mogą być bajerki ale w umiarze i odpowiednio stonowane z tłem :) zobacz na moją odpowiedź w dziale Flasha ... nie pamiętam tematu ale założył go chyba apostezjon z propozycją pomocy :) stronka finding nemo ma full bajerów i animek ale jest zajebista :) zresztą zobacz :) Podalbys linka do tej stronki:)