Wojciech Daszczyk - PROF Napisano 8 Listopad 2002 Napisano 8 Listopad 2002 Zapraszam do debaty na temat technik 2D w publikacjach WWW
Wojciech Daszczyk - PROF Napisano 10 Listopad 2002 Autor Napisano 10 Listopad 2002 no jakos nie ...ale najgorsze sa poczatki...
ramzess Napisano 10 Listopad 2002 Napisano 10 Listopad 2002 JeÂli chodzi o forum flasha , to na mnie mo┐esz liczyŠ :):)
Wojciech Daszczyk - PROF Napisano 10 Listopad 2002 Autor Napisano 10 Listopad 2002 no mam nadzieke ale poki rozmowa bedzie prowadzona wylacznie miedzy nami i nikt inny sie nie dolaczy to nie bedzie to mialo zadnego sensu ....no moze drobny ... ale nie bedzie mozna bedzie tego forum ... tylko priv
ramzess Napisano 10 Listopad 2002 Napisano 10 Listopad 2002 To proponujŕ wrzuciŠ nowe tematy, mo┐e coŠ o t│ach na stronie, albo coÂ...
Wojciech Daszczyk - PROF Napisano 10 Listopad 2002 Autor Napisano 10 Listopad 2002 Najlepiej jest jesli zainteresowane osoby dodaja tematy na ktore chca rozmawiac ...a dodawanie tematow do ktorych i tak i tak ktos moze nia zajrzec nie ma najmniejszego sensu ... tak wiec jak ktos ma problem stawia posta i ma nadzieje ze otrzyma odpowiedz... np. Fromege moderator z ktorym prowadze te twematy postawil posta by powstalo takie forum ... no i powstalo.
ramzess Napisano 10 Listopad 2002 Napisano 10 Listopad 2002 Czyli za kilka dni tutaj powinno siŕ znale╝Š kilka tematˇw, bo mam nadziejŕ, ┐e to forum odwiedzaja rˇwnie┐ liczni webmasterzy... :):) Apostezjon
Wojciech Daszczyk - PROF Napisano 10 Listopad 2002 Autor Napisano 10 Listopad 2002 mam nadzieje ze tak ....szkoda tylko ze nie daja glosu :D ze sie tak wyraze :D
ramzess Napisano 10 Listopad 2002 Napisano 10 Listopad 2002 Trzeba cierpliwie czekać i narzucić jakiś temat, na ktróry karzdy mógłby się wypowiedzieć
Wojciech Daszczyk - PROF Napisano 10 Listopad 2002 Autor Napisano 10 Listopad 2002 chmmm tylko podczas takiego myslenia na wyrost przewaznie mi nic nie wychodzi tym bardziej pod wieczor ...
ramzess Napisano 10 Listopad 2002 Napisano 10 Listopad 2002 Czytale to na U2U ?? pyesa│a│em ci propozycje jakby sie zgodzi│ to napiszcz :):) jestem bardzo chetny
Wojciech Daszczyk - PROF Napisano 10 Listopad 2002 Autor Napisano 10 Listopad 2002 sorki ale chyba nie doszedl ... sproboj jeszcze raz
KLICEK Napisano 22 Listopad 2002 Napisano 22 Listopad 2002 no to podebatowalismy :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Wojciech Daszczyk - PROF Napisano 22 Listopad 2002 Autor Napisano 22 Listopad 2002 :D ...coz przyjdzie kryska na matyska...
ramze Napisano 26 Listopad 2002 Napisano 26 Listopad 2002 Cha ja się dol±czę. W sumię myslę, że grafika 2d i 3d powinny na stronie tworzyć jedn± całosć tak aby ogl±daj±cy nie potrafił zauważyć gdzie jest \"przejscie\" pomiędzy 2d i 3d. :D :D :D :D A tak bardziej sensownie to myslę, że w Polsce jest mało stronek na poziomie. Nie chodzi mi o stronki bardzo piekne z mas± bajerów kolorów. raczej interesuj± mnie strony skromne, proste, \"namiętne\", przyciagaj±ce uwagę widza. Chyba dla wiekszo¶ci grafików latwiej jest wykonać grafikę z mas± bajerów, wodotrysków i innych cudów, a ja jestem ciekaw czy zna ktos bardzo ładn± stronkę z gatunku.... , no nazwijmy je \"estetycznymi\". Ja uwazam, że zrobienie takiej stronki jest wielk± sztuk± bo do takich projektów trzeba mieć wielk± wyobraĽnię.
Wojciech Daszczyk - PROF Napisano 26 Listopad 2002 Autor Napisano 26 Listopad 2002 no coz masz racje ja rozniez nie lubie kiedy strona jest tak przeladowana ze nie wiadomo na czym skupic uwage ...narazie prowadze nieudolne zabiegi by strorzyc taka stonowana i nie przladowana stronke jej testy i proby mozesz obejrzec na http://dna-prof.fm.interia.pl
Wojciech Daszczyk - PROF Napisano 26 Listopad 2002 Autor Napisano 26 Listopad 2002 acha i nie piszczie ze tam narazie niczego nie ma ja o tym wiem ze tam jest raptem takie delikatne wprowadzenie do czesci dalszych... :)
modest Napisano 27 Grudzień 2002 Napisano 27 Grudzień 2002 Dolaczam sie do debaty... :) Ja rowniesh uwazam, ze za duzo bajeroof nie wyglada ladnie, a szczegolnie wteey, gdy ktos je zasysa z jakichs stron z gifami.. Moje prace mozecie poczytac na www.man-designer.prv.pl, w dziale portfolio ;). Acha, PROF, dosyc dlugo sie laduje - mam czkekac, czy na razie tak to wyglada :)?
Wojciech Daszczyk - PROF Napisano 27 Grudzień 2002 Autor Napisano 27 Grudzień 2002 zalezy co widzisz :) bo faktycznie tam jest malo zorbione ...jesl ifaktycznie niczego nie widzisz to znaczy ze nie masz zainstalowanego flash playera 6 ja to dalem na ten serwer zeby niektore zeczy na zywaca potestowac wiec w zadnym wypadku tak nie bedzie ....jesli widzisz cokowiek co jest tematycznie zwiazane z avaatarem torego widzisz obok to znaczy ze widzisz wszystko ale z duza doza prawdopodobienstwa jest to wersja testowa i nic nie dostanie sie do wersji finalnej ...no poza wyjatkiem loga....
NEHRU Napisano 15 Styczeń 2003 Napisano 15 Styczeń 2003 hmmm... mogą być bajerki ale w umiarze i odpowiednio stonowane z tłem :) zobacz na moją odpowiedź w dziale Flasha ... nie pamiętam tematu ale założył go chyba apostezjon z propozycją pomocy :) stronka finding nemo ma full bajerów i animek ale jest zajebista :) zresztą zobacz :)
imprecis Napisano 17 Kwiecień 2003 Napisano 17 Kwiecień 2003 A ja lubie jak jest kupe bajerow:P Wole takie stronki od np WP lub Onetu ktore wygladaja kiepsko ( jak puste kartki ) Dla mnie idealnym layem jest np www.graffik.pl A co do stronek z gifami ruchomymi sa kiepskie . A co do Polskich wygladow stronek to nie widze zastrzezen, bardziej mi sie podobaja od amerykanskich;) Trzeba jakos tym tematem wstrzasnac bo jak widze to tutaj max 4 osobki obchodzi tworzenie Stronek, no i ja:)
imprecis Napisano 17 Kwiecień 2003 Napisano 17 Kwiecień 2003 Originally posted by NEHRU hmmm... mogą być bajerki ale w umiarze i odpowiednio stonowane z tłem :) zobacz na moją odpowiedź w dziale Flasha ... nie pamiętam tematu ale założył go chyba apostezjon z propozycją pomocy :) stronka finding nemo ma full bajerów i animek ale jest zajebista :) zresztą zobacz :) Podalbys linka do tej stronki:)
Rekomendowane odpowiedzi