Napisano 15 Styczeń 200421 l Nie wiem za bardzo na ktore forum wrzucic ten temat wiec wrzucam tutaj ale jesli jest lepsze miejsce to dajcie znac. Chodzi mi o odpalenie MAX\'a pod Linux\'em tzn. czy komus sie to udalo przy pomocy jakiegos emulatora windy albo w inny sposob, a jesli tak to prosilbym zeby sie swoja wiedza podzielil. Wiem ze bez problemu mozna odpalic np. soft MaYa (specjalne wydane dla Linux\'a) no ale to nie MAX a z tego co wiem to discreet nie wypuscil wersji dla pingwina :(
Napisano 15 Styczeń 200421 l Nie, nie ma wersjki pod Linuxa niestety ;( A co do emulatorow to szczerze mowiac nie wiem - jesl;i masz Linuksa, to po prostu sprobuj!! :-)
Napisano 15 Styczeń 200421 l Wiem że gdzieś widziałem Maye pod linuxa - ale nie wiem czy chodziła na 100%.
Napisano 16 Styczeń 200421 l Autor napewno jest MaYa dedykowana dla linux\'a jest jeszcze chyba Softimage ale tego nie jestem pewien. jestem ciekaw czy komus udalo sie odpalic wine albo win4lin i uruchomic tam MAX\'a? nie mam za bardzo czasu na eksperymenty dlatego pytam czy jest sens probowac...
Napisano 16 Styczeń 200421 l jest maya i softimage do linuxa na pewno chodzi ladnie bez problemow a co do emulatorow .. hmm przewiduje zwisy maxa jesli juz w ogole zastartuje ... sprobuj lindows .. aqle tez nie beylabym pewna czy leci
Napisano 16 Styczeń 200421 l Kumpel próbował chyba z wine i miał straszne zwiechy, tak jak MeG naisała :(