MDesign Napisano 9 Luty 2008 Napisano 9 Luty 2008 Witam. Jestem nowy na tym forum. Chciałem pokazać kilka swoich prac. Są to rysunki robione odręcznie najczęściej przy użyciu zwykłych kredek ołówkowych. Przepraszam za jakość, ale robiłem zdjęcia aparatem w telefonie. Niestety nie posiadam skanera o formacie A3, a tylko na takim rysuję. Zapraszam do komentowania. Pozdrawiam. W najbliższym czasie postaram się jeszcze trochę wrzucić. Miałem małe problemy z wrzuceniem fot, ale to wynika po prostu z małego doświadczenia :)
BizU Napisano 9 Luty 2008 Napisano 9 Luty 2008 fajnie, ale gdzie one są :) ?? -- Ok jest coś, ale strasznie mała rozdzielczość
MDesign Napisano 9 Luty 2008 Autor Napisano 9 Luty 2008 Udało mi się w końcu cosik wrzucić. Były małe problemy, ale udało się :) Dołączam jeszcze kilka zdjęć.
MDesign Napisano 10 Luty 2008 Autor Napisano 10 Luty 2008 Dodałem kilka nowych rysunków. Zapraszam do komentowania. Pozdrawiam :)
nicponim Napisano 10 Luty 2008 Napisano 10 Luty 2008 nie znam sie na conceptach samochodow,ale dla mnie jakies takie pozbawione idei;/ wiele z nich to mieszanka roznych samochodow ktore juz istnieja-np. audi r8,muscle cary i inne takie tam,no i niestety te podobienstwa widac;/ no niewiem, mnie nie przekonuja jakas ani pomyslem ani wykonaniem;/ sry ziomek ale prosiles o komentarz,a nie bede mowil ze jest zajebiscie skoro w moim odczuciu nie jest;] pozdro!
MDesign Napisano 18 Luty 2008 Autor Napisano 18 Luty 2008 Dzięki za opinię :) Każda krytyka jest dobra, to pozwala szukać nowych stylów i dalej się rozwijać. Ja jak na razie staram się przerzucić na papier to co mi przyjdzie na myśl i staram się, aby efekt końcowy był w miarę zadowalający. Dodaję kolejne moje prace:
Gość Cookier Napisano 18 Luty 2008 Napisano 18 Luty 2008 Jak narazie wydaje mi się że najlepszy jest ten żółty co przypomina vipera noi z pierwszej serii niebieski z żółtym paskiem, a z ostatniej ten środkowy ... też niebieski ;] Wygląda jakbyś potrafił sobie jakoś poradzic z perspektywą i kreską ale nie miał pomysłu na sam samochód;> Na Twoim miejscu starałbym się sporo rysowac z referek i na dobry początek darowałbym chyba sobie cieniowanie ... no chyba że właśnie wzorując się na referkach;>
michaell Napisano 19 Luty 2008 Napisano 19 Luty 2008 hehe do projektów to ma daleko ale narysowałem fiata ;p tylko mam problem z go przesłaniu tu
michaell Napisano 19 Luty 2008 Napisano 19 Luty 2008 a ten żułty jest podobny do vipera hehe ale wszystkie są zaje.....
michaell Napisano 19 Luty 2008 Napisano 19 Luty 2008 jak morzesz to powiedz co mi nie poszło nie tak chce sie uczyc to jak cos to ci wysle mój projekt albo tera
michaell Napisano 19 Luty 2008 Napisano 19 Luty 2008 http://img127.imageshack.us/my.php?image=tuningbh1.png to jest link do fiata a to jest mój projekt http://img172.imageshack.us/my.php?image=projektkv3.png nie jest dobry alee mam 14 lat
MDesign Napisano 20 Luty 2008 Autor Napisano 20 Luty 2008 No cóż. Musisz pracować dalej. Staraj się wzorować np. na zdjęciach. Życzę powodzenia :)
MDesign Napisano 20 Luty 2008 Autor Napisano 20 Luty 2008 Dorzucam kolejne prace. Są to moje prace konkursowe wysłane do magazynu GT. Do ścisłego finału został dopuszczony pierwszy projekt. Sam konkurs dotyczył wizualnego tuningu Seata Ibizy z 2003 roku.
michaell Napisano 22 Luty 2008 Napisano 22 Luty 2008 oooo kur.........cze niezłe ten szary jest najlepszy piekny... masz talęt naprawde
Rekomendowane odpowiedzi