Napisano 9 Luty 200817 l Witam. Jestem nowy na tym forum. Chciałem pokazać kilka swoich prac. Są to rysunki robione odręcznie najczęściej przy użyciu zwykłych kredek ołówkowych. Przepraszam za jakość, ale robiłem zdjęcia aparatem w telefonie. Niestety nie posiadam skanera o formacie A3, a tylko na takim rysuję. Zapraszam do komentowania. Pozdrawiam. W najbliższym czasie postaram się jeszcze trochę wrzucić. Miałem małe problemy z wrzuceniem fot, ale to wynika po prostu z małego doświadczenia :)
Napisano 9 Luty 200817 l fajnie, ale gdzie one są :) ?? -- Ok jest coś, ale strasznie mała rozdzielczość
Napisano 9 Luty 200817 l Autor Udało mi się w końcu cosik wrzucić. Były małe problemy, ale udało się :) Dołączam jeszcze kilka zdjęć.
Napisano 10 Luty 200817 l Autor Dodałem kilka nowych rysunków. Zapraszam do komentowania. Pozdrawiam :)
Napisano 10 Luty 200817 l nie znam sie na conceptach samochodow,ale dla mnie jakies takie pozbawione idei;/ wiele z nich to mieszanka roznych samochodow ktore juz istnieja-np. audi r8,muscle cary i inne takie tam,no i niestety te podobienstwa widac;/ no niewiem, mnie nie przekonuja jakas ani pomyslem ani wykonaniem;/ sry ziomek ale prosiles o komentarz,a nie bede mowil ze jest zajebiscie skoro w moim odczuciu nie jest;] pozdro!
Napisano 18 Luty 200817 l Autor Dzięki za opinię :) Każda krytyka jest dobra, to pozwala szukać nowych stylów i dalej się rozwijać. Ja jak na razie staram się przerzucić na papier to co mi przyjdzie na myśl i staram się, aby efekt końcowy był w miarę zadowalający. Dodaję kolejne moje prace:
Napisano 18 Luty 200817 l Jak narazie wydaje mi się że najlepszy jest ten żółty co przypomina vipera noi z pierwszej serii niebieski z żółtym paskiem, a z ostatniej ten środkowy ... też niebieski ;] Wygląda jakbyś potrafił sobie jakoś poradzic z perspektywą i kreską ale nie miał pomysłu na sam samochód;> Na Twoim miejscu starałbym się sporo rysowac z referek i na dobry początek darowałbym chyba sobie cieniowanie ... no chyba że właśnie wzorując się na referkach;>
Napisano 19 Luty 200817 l hehe do projektów to ma daleko ale narysowałem fiata ;p tylko mam problem z go przesłaniu tu
Napisano 19 Luty 200817 l jak morzesz to powiedz co mi nie poszło nie tak chce sie uczyc to jak cos to ci wysle mój projekt albo tera
Napisano 19 Luty 200817 l http://img127.imageshack.us/my.php?image=tuningbh1.png to jest link do fiata a to jest mój projekt http://img172.imageshack.us/my.php?image=projektkv3.png nie jest dobry alee mam 14 lat
Napisano 20 Luty 200817 l Autor No cóż. Musisz pracować dalej. Staraj się wzorować np. na zdjęciach. Życzę powodzenia :)
Napisano 20 Luty 200817 l Autor Dorzucam kolejne prace. Są to moje prace konkursowe wysłane do magazynu GT. Do ścisłego finału został dopuszczony pierwszy projekt. Sam konkurs dotyczył wizualnego tuningu Seata Ibizy z 2003 roku.
Napisano 22 Luty 200817 l oooo kur.........cze niezłe ten szary jest najlepszy piekny... masz talęt naprawde