Napisano 10 Luty 200817 l Witam o to layout ktory wykonalem, jest to jeszcze wstepna wersja po kilku godzinach pracy. Licze na krytyke by poprawic bledy ktore pewnie znajdziecie :) http://damnedsouls.pl/beta.jpg
Napisano 10 Luty 200817 l Niedopracowane jeszcze- top pusty strasznie, a chyba nie jest to zamierzone.
Napisano 11 Luty 200817 l Calkiem fajne, ale jezeli ta postac po prawej ma wychodzic z tla to przydaloby sie troche to tlo wyrazniejsze zrobic ,w sensie kolorow a nie ostrosci :) Lewa kolumna ma jest troche krotka, chyba ze w przyszlosci tak ma byc. No to tyle, pozdrawiam!
Napisano 11 Luty 200817 l zapowiada sie spoko, ale moim zdaniem nalezy wykonac kilka poprawek: - zmienic czcionke, nie wiem jakto ujac, ale ta wyglada malo profesjonalnie, jakby nikt nie pomyslal ze czcionke tez nalezy wybrac ;) szczegolnie w glownym tekscie razi w oczy - jesli uzyles w menu po prawej stronie duzych liter (wyglada spoko) to w menu na gorze tez ich uzyj - top jest za pusty, szczegolnie po prawej stronie, za postacia - ten background/top, mozna na niego jakies pogiecia nadac, zeby wygladal jak stary pergamin czy cos, i troszke kolor zmienic
Napisano 11 Luty 200817 l ja nie zauważyłem błędów czyli świetne nie ma to jak dobre mniemanie o sobie :D A layout troche pustawy na topie i czcionka bardzo nieczytelna, zmienil bym na cos bez szeryfowego.