pitekkkk Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 Witam. Ostatnio udało mi się zakończyć projekt, który trochę jednak był ponad siły mojego komputera. Projekt mieszkania, mój, dlatego niektórym pewnie nie przypadnie do gustu :P. Szum jest bo nie mogłem renderować dłużej niż 10h a taki efekt tylko otrzymywałem. Scena miała z 50 MB i mój komputer już umierał. Oprócz tragicznych szumów na niektórych, oceńcie co jest ok, a co nie. Kadry są niektóre śmieszne i mało profesjonalne, ale chciałem żeby trochę przypominało to odwiedzenie mieszkania z cyfrakiem i walnięcia przypadkowych zdjęć przez osobę mało zaawansowaną. Nie wiem czy mi się udało, ale trudno. Od razu mówię, że scena była bardziej żeby mnie cieszyła niż pod publikę (jak poprzedni samochód) :P. Pozdrawiam. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morphe Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 Nie znam sie dobrze na fotografi i na kadrowaniu (sam podpratruje) ale ciekawy jest drugi obrazek, nie podoba mi sie natomiast kuchnia ... shader skory na tje poduszcze chyba w maire sympatyczny ? :), ogole jest potencjal :D tylko troche oswietlenie jak dla mnie zimne.. ponure.. sam nie wiem ;) niech sie bardziej kompetentni wypowiedza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 a clampnąłeś ty output i zsubpixelnąłeś kolor maping? ogólnie nie jest źle ale IESy miałeś brzydkie, to matowe szkło za bardzo rozprasza to co jest po drugioej stronie... hmm no nie wiem. średnio mi się podoba. fujskie podstawki pod monitor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keraj37 Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 dwa ostatnie rendery bardzo mi sie podobaja! Szczegolnie przedostatni, bardzo fotorealnie, gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 ogólnie fajnie ale na cegłach masz dispa w złą strone :P fugi wystają miedzy cegłówkami, a to chyba cegły powinny wystawać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 bardzo przyjemne. jednak za aa to ci nie wybaczę ;) poza tym to monitory są kompletnie do kitu, model tv też nie zachwyca i kable przy renderze z monitorami - strasznie nienaturalnie wiszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wharp Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 ogolnie ciekawie ale jest troche niedociagniec, zgadzam Chudym ze disp nie w ta strone; przeszkadza mi duze ziarno nie jestem jego sympatykiem, bywa ze nadaje klimatu ale to raczej w czarno-bialych fotach czy renderach; kawal roboty w to wlozyles warto to docenic; pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash23 Napisano 13 Luty 2008 Share Napisano 13 Luty 2008 Witam. Bardzo fajnie. Aż strach pomyśleć jak kupisz lepszego kompa. POZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi