.:KRAKEEN:. Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 Co trzeba zrobić, żeby Skylight zaskoczył w mentalu (max 6). Bo narazie to wszystko mi sie na czarno renderuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 By skylight zadziałał pod mental ray\'em musisz mieć włączone FINAL GATHERING. W help\'ie jak BYK jest to napisane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vogel Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 No nie do końca (ale fakt - należy zacząć od laktury HELP\'a). Potrzebne jest jeszcze kilka dupereli - zapraszam na http://www.evermotion.org/mr.htm oraz do lekturki tego artykułu http://www.forum3d.kom-net.pl/f3dwork.php?md=sa&idd=9&id=22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:KRAKEEN:. Napisano 16 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2004 Dzięki za odpowiedź, a co do helpa to trzeba go najpierw mieć:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:KRAKEEN:. Napisano 16 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2004 Vogel dzięki za linki, po tej lekturze nie będe miał już chyba o co pytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 17 Styczeń 2004 Share Napisano 17 Styczeń 2004 HELP\'a możesz pobrać ze strony Discreet. 3D Studio REFERENCES jak się nie mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:KRAKEEN:. Napisano 18 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2004 Właśnie ściągnołem sobie tego helpa. Sciągnołem sobie też Tutoriale i inne dobroci które tam znalazłem (razem ponad 700Mb). Moge tylko kolejny raz podziękować:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi