Fafik Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 Witam, mam takowy problem: Gdy otwieram program, nie wyświetla mi się menu po prawej stronie programu, prawdopodobnie zamknąłem je przez nieuwagę, ale teraz nie mam kombinacji klawiszy, które umożliwią mi otwarcie go na nowo. Pozdrawiam, i dziękuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=21887 Następnym razem przejrzyj FAQ, lub włącz F1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafik Napisano 16 Luty 2008 Autor Share Napisano 16 Luty 2008 Dzięki za odpowiedź, wybacz takie nowatorskie pytanie, ale pracuje w 3DS dopiero tydzień. :D Zdenerwowało mnie to gdy brakło panelu podczas modelowania Thomsona. Lecz Panel znowu jest, więc i thomson jest skończony, lecz nie będę go wystawiał ponieważ jest dopiero moją pierwszą pracą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi