Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Mam sporo wolnego czasu w związku z czym postanowiłem rozpocząć pracę nad autorską animacją.

Skrótowy opis:

Historia będzie opowiadała o nocnych zjawach. Główną postacią w filmie będzie kataryniarz grający na swojej demonicznej katarynce melodię przyciągającą potępieńców. Postaci, takie jak duchy, maszkary i inne straszydła będą się zbliżały w jego kierunku. Kataryniarz jest strażnikiem, kimś kto przeprowadza zbłądzone dusze na drugą stronę - do czyśćca.

-

Film będzie trwał średnio ok. 5 minut. Oprócz grafiki 3D pojawią się panoramiczne ujęcia kręcone kamerą - które to obrobię graficznie. W tym projekcie ważną rzeczą jest dla mnie utrzymanie klimatu jakiegoś wyobcowania, mistyczności.

-

Będę ten wątek sukcesywnie rozwijał pokazując kolejne etapy pracy - może zmotywuje mnie to do działania.

-

-

Obecnie modeluje katarynkę i opracowuje koncepty postaci.

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Zapowiada się wypas! Nie możesz stracić motywacji - chcę to zobaczyć! :)

Napisano
  • Autor

Obawiam się, że zacznę modelować dopiero od poniedziałku 25.02.08. Muszę zaliczyć jeszcze 2 przedmioty na uczelni. Na razie dokończyłem jeden koncept.

89abb19408f94afd.jpg

Napisano
  • Autor

Scenariusz prawdopodobnie na 4 strony - ma jeszcze spore luki, ciągle jest otwarty i ciągle myślę nad udoskonaleniem go. Może trochę się pospieszyłem z konceptami, ale też w jakiś sposób muszę to sobie poukładać. W tworzeniu animacji storyboard rzeczywiście bardzo pomaga.

Napisano

Jasna sprawa. Jeśli film jest ładny plastycznie ale ma słaby scenariusz to dla widza w efekcie i tak będzie słaby jako całość. A gdy scenariusz jest dobry to istnieje szansa na powstanie dobrego filmu :)