Napisano 18 Luty 200817 l Hejze ...pracka dłubana 19h na namętną potyczke ...Z nutką adrlenalinki sie ją dłubało :)...Dawne miasto Krasnoludów gdzie został wybudowany portal przejscia do swiata Pradawnego zła do którego zmierza ów bohater .. teraz strzeżony przez magicznego Golema.... Zdrówko :D
Napisano 18 Luty 200817 l Jak juz pisałem na digarcie. Dla mnie to najlepsza praca z tych które wystartowały w konkursie. I nie mam zastrzeżeń
Napisano 18 Luty 200817 l piekne dla mnie byles jednym z faworytow i chyba najciekawsza praca w bitwie!
Napisano 18 Luty 200817 l miażdży fajny kolorek ^^ za dużo prac dobrych na tym konkursiwie było... uhh
Napisano 19 Luty 200817 l kolorek super, bardzo fajny klimat, postać z mieczem się trochę przewraca ale pewnie już o tym wiesz ;] Świetna robota.
Napisano 19 Luty 200817 l wstawiales na cgtalka? cos mi sie wydaje ze tam widzialem...swietne oswietlenie tak samo jak i cala pracka :) juz sa wyniki konkursu? jezeli nie to powodzenia xd
Napisano 19 Luty 200817 l Autor Daroz : Dzięki man :D Shagi: ano bylo bylo ...dzięks mysteryofalbesila : :) Maszrum : chyba masz troche racji acz chciałem zeby ta postac w ruchu przed czarem sie chroniła i dlatego taka postawa ...ihmo Dziękówka :) Caspik :tak poleciałem z ną na talk ....hehe załapałem sie chyba z 6 na pudełko standard :) dobrze wykonana robota mi tutaj więcej pociechy przyniosła.. Pozdrawiam wszystkich odwiedzających i dziękówki za kommenty :D
Napisano 19 Luty 200817 l no wlasnie, Janko wrzucaj jakies close'upy :) bo tak to faktycznie zeby dojrzec te detaliki nosem trzeba monitora dotykac ;p