ultimatum Napisano 18 Luty 2008 Napisano 18 Luty 2008 Witam Próbuje uporać się z problem który mi przeszkadza w 3dmaxie i nie mam zielonego pojęcia czemu tak jest nie inaczej. Tworze Plane dodaje texture i widać ją tylko po jednej stronie!! :( Może ktoś mi pomóc , wytłumaczyć , jak zrobić aby po obu stronach była widoczna textura? Podam 3 screeny jak to wygląda:
hcpiter Napisano 18 Luty 2008 Napisano 18 Luty 2008 ustaw force 2 side w ustawieniach viewporta albo sworz plane na tej stronie co chcesz bo plane to plane :) nie ma 2 stron :p
ultimatum Napisano 18 Luty 2008 Autor Napisano 18 Luty 2008 Ustawiłem wcześniej już opcje FORCE 2 SIDE nic nie pomogło :(
troglodyta Napisano 18 Luty 2008 Napisano 18 Luty 2008 kliknij prawym w viewporcie na perspectve i daj confirure, w zakładce rendering method zaznacz default lighting i zaznacz 2 lights a będzie git :) 1
ultimatum Napisano 18 Luty 2008 Autor Napisano 18 Luty 2008 kliknij prawym w viewporcie na perspectve i daj confirure, w zakładce rendering method zaznacz default lighting i zaznacz 2 lights a będzie git :) SUPER DZIAŁA!!! Dzięki Wielkie! Można zamknąć temat.
Rekomendowane odpowiedzi