palmer Napisano 18 Luty 2008 Share Napisano 18 Luty 2008 Witam ... wlacze juz od ponad godziny z tym problemem. Nie moge dodac obiektu jako zrodla dla fumeFX . Wybieram helper parameters-object nastepnie ikone "pick object" i nic sie nie dzieje przegladnalem internet i okazuje sie ze ludzie maja te same problemy, ale niestety nie znalazlem rozwiazania. Czyzby BUG ??? jesli ktos wie jak rozwiazac ten problem niechaj pisze !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 18 Luty 2008 Share Napisano 18 Luty 2008 najpierw wstawiasz Object source, do niego podpinasz obiekt a object source podpinasz do fume'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
palmer Napisano 18 Luty 2008 Autor Share Napisano 18 Luty 2008 ....juz probuje .... :) ....zaraz zaraz jak podpinam do obiect source obiekt ... wlasnie z tym krokiem mam problem robie jak na zalaczonym obrazku 1. klikam object src 2. z menu "parameters" klikam na ikone reki "pick obiect" 3. nastepnie wybieram z menu ikone (select by name) pojawia mi sie lista obiektow na ekranie 4. klikam na obiekt ktory chce zalaczyc, podswietlam go, nastepnie "pick" i .....wszystko mi znika - nic nie pojawia sie w szarym okienku "object:" nad ikona reki ... chyba ze jakis krok przegapilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
palmer Napisano 18 Luty 2008 Autor Share Napisano 18 Luty 2008 kroki ktore robie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi