Napisano 18 Luty 200817 l Witam ... wlacze juz od ponad godziny z tym problemem. Nie moge dodac obiektu jako zrodla dla fumeFX . Wybieram helper parameters-object nastepnie ikone "pick object" i nic sie nie dzieje przegladnalem internet i okazuje sie ze ludzie maja te same problemy, ale niestety nie znalazlem rozwiazania. Czyzby BUG ??? jesli ktos wie jak rozwiazac ten problem niechaj pisze !!
Napisano 18 Luty 200817 l najpierw wstawiasz Object source, do niego podpinasz obiekt a object source podpinasz do fume'a.
Napisano 18 Luty 200817 l Autor ....juz probuje .... :) ....zaraz zaraz jak podpinam do obiect source obiekt ... wlasnie z tym krokiem mam problem robie jak na zalaczonym obrazku 1. klikam object src 2. z menu "parameters" klikam na ikone reki "pick obiect" 3. nastepnie wybieram z menu ikone (select by name) pojawia mi sie lista obiektow na ekranie 4. klikam na obiekt ktory chce zalaczyc, podswietlam go, nastepnie "pick" i .....wszystko mi znika - nic nie pojawia sie w szarym okienku "object:" nad ikona reki ... chyba ze jakis krok przegapilem