tomeg Napisano 19 Luty 2008 Napisano 19 Luty 2008 Nie dawno dowiedziałem sie ze, jest taki program który robi efekt animacji jak w filmie "auta".Program sam generuje oczy i usta .po dołozeniu lektora sam generuje ruch:).Problem w tym ze "kolega" nie chce mi zdradzic nazwy oprogramowania.Czy wiecie o jakim programie mówi?z tego co wywnioskowałem to oczy i usta mozna dodac do zdjecia a nie do obiektu 3d.
JmTm00 Napisano 19 Luty 2008 Napisano 19 Luty 2008 Hm, cos w podobie jest w kamerkach internetowych, w glowie szumi mi nazwa Voice-o-matic czy jakos tak ale cholera to chyba bardziej ręczne bylo...swoja droga ciekawe co to za soft Ps: zmień kolegów, miejsce szczura jest na statku ;)
Sebastian Ozga Napisano 19 Luty 2008 Napisano 19 Luty 2008 Miło by było, gdyby takie coś istniało. Bawiłem się kiedyś jakimś programem do sterowania systemem za pomocą głosu, ale trzeba było powtarzać komendy po kilka razy.
tomeg Napisano 19 Luty 2008 Autor Napisano 19 Luty 2008 to nie ten program ,Voice-o-matic to plugin do maxa,a ja szukam raczej programu 2d.(chyba) . ps. a "kolegę" dodalem w cudzyslowie.poza tym to 1 raz spotkałem sie z taka sytuacją i az mnie zatkalo bo nie wiedzialem jak sie zachowac.
Rekomendowane odpowiedzi