blackofcourse Napisano 21 Luty 2008 Napisano 21 Luty 2008 hej mam problem mam windows vista i jedynie 3ds max 2008 na nim chodzi i mam problem z v-ray'em nie chodzi pojawia sie komunikat, ze wtyczka nie moze zostac uruchomiona jest jakas wersja ktroa bedzie dzialac? wogle to ktos probowal to ze soba uruchomic?
chudy Napisano 21 Luty 2008 Napisano 21 Luty 2008 3ds max 9 też działa. Tylko, że trzeba mieć jeszcze SP2 do tego ;]
blackofcourse Napisano 22 Luty 2008 Autor Napisano 22 Luty 2008 dzieki wielkie:) dziala!! :) jeszcze nei wgrywalem v-ray'a ale mam nadzieje, ze pojdzie pozdrowka
blackofcourse Napisano 22 Luty 2008 Autor Napisano 22 Luty 2008 kolejny problem chcialem zainstalowac vraya do maxa 9 no i sie zainstalowalo ale wyskoczyl komunikat ze cos nei tak ze trzeba go manualnie odpalic; no wiec uruchamiam 3ds i probuje to cholerstwo wlaczyc ale nie dziala normalnie; nie jest tylko kilka opcji do tego nie ma materialów; pomocy! nie wiem co z tym zrobic juz na wszystki sposoby to probowalem wgrywac
demigod Napisano 22 Luty 2008 Napisano 22 Luty 2008 heheh mialem ten sam problem z vrayem dzialal ale nie mial paru materilow oraz fizycznej camery itp vray 1.5 zalatwi sparwe :D pewnie instalujesz Rc3
blackofcourse Napisano 22 Luty 2008 Autor Napisano 22 Luty 2008 no teraz widze ze tak - Rc3 a jakiegos linak z 1.5 da sie wykombinowac? :) ja mam juz dosyc tej visty; najpierw problem z autocadem a teraz to - zgroza
demigod Napisano 22 Luty 2008 Napisano 22 Luty 2008 najnowzszy cad i chyba 2005 i powino byc po bolu :] a tak wogole to po co sie meczysz na tej viscie :] zainstaluje se Xp 64 i doddatkowo viste :] ja tka mam i sprrawdzam co jak dziala coraz wiecej poprawek jest do visty ale cholera za duzo ramu zzera grrr pace :]
blackofcourse Napisano 23 Luty 2008 Autor Napisano 23 Luty 2008 z cadem juz sobie poradzilem; a systemu nie moge zmienic bo strace gwarancje do tego w serwisie powiedzieli ze jak wgram xp to mi polowa parametrow nei bedzie dzialac za ktroe dosc slono zaplacilem o ram sie nie martwie - 4gb mam problem tylko z tym v-ray'em, reszta to juz przeszlosc
Rekomendowane odpowiedzi