jacekdrze Napisano 21 Luty 2008 Napisano 21 Luty 2008 Prosta kuchnia , test swiatła, pomyslałem że zamieszcze cos pierwszy raz na forum w galerii 3d Pzdr.
piksar Napisano 21 Luty 2008 Napisano 21 Luty 2008 Jak test to nie do galerii. Szum okrutny, wnętrze ciekawe, miałem kiedyś podobne w Hayattcie w Wawie tylko widok za oknem nie taki
siwy Napisano 21 Luty 2008 Napisano 21 Luty 2008 dynamiczny kadr a'la evermotion. Ogólnie ok ale troche mało pomysłu w tej kuchni. Wykonanie niezłe ale kolorki nie przemawiają do mnie, jakiś zielony nalot od światła
!Ewert Napisano 21 Luty 2008 Napisano 21 Luty 2008 Szum, brak kontrastu. Scena nie żyje. Reszta może być ale też na siłe.
Maykel Napisano 21 Luty 2008 Napisano 21 Luty 2008 mnie sie podoba, tylko przesadziles z ktoryms z kanalow, stawiam na zielony :-) ale ale czy te krzeselka nie powinny byc odwrotnie? Wystarczy jeden toast za zdrowie gospodarza i masz dwa trupy jak w banku ;P
keraj37 Napisano 22 Luty 2008 Napisano 22 Luty 2008 mnie sie bardzo podoba - super oswietlenie. Napisz jakich sztuczek w postprodukcji uzyles aby bylo to takie realistyczne. pzdr!
jacekdrze Napisano 22 Luty 2008 Autor Napisano 22 Luty 2008 dzieki za komenty, miało byc bardziej klimatyczne niz czyste wymuskane wizkowe. keraj37 - w psie to curves, levels, contrast, jakis photo filter. warstwa biała na oknie z gaussian blur. No i jakis mały glow w AE Pozdro
Zbychowaty Napisano 22 Luty 2008 Napisano 22 Luty 2008 Generalnie ok, ale wydaje mi sie ze dawales jakies swiatlo z tylu a szkoda..bo wtedy mialbys ciekawy kontrast pomiedzy tym jasnym z okna i ciemniejszym w tyłu. Widok za oknem ciut przejarany pomimo iz pozornie patrzymy w slonce. Wydaje mi sie ponad to ze wysokosc kuchenki powinna byc taka sama jak reszty blatu i nie wiem czy dobre jest podciecie sufitu od strony okapu. Sprobuj walnac jeszcze raz ten renderek a swiatlo(słonce) puscic bardziej z boku(porownaj oba). Buziaki:*
Skateforlife Napisano 24 Luty 2008 Napisano 24 Luty 2008 1.Fajne wnetrze naprawde,ale to ziarno,swiatlo i ten widok...no coz pracuj.2.Pogorszyles troszke,ale chyba ziarna mniej.Pozdrawiam.Faktycznie jezeli to test to nie tutaj:).Powodzenia.
Georgas Napisano 24 Luty 2008 Napisano 24 Luty 2008 2 wersja zdecydowanie lepsza :) tylko gorszy kadr
Rekomendowane odpowiedzi