Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Prosta kuchnia , test swiatła, pomyslałem że zamieszcze cos pierwszy raz na forum w galerii 3d

Pzdr.

kuchniafinalpostko8.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jak test to nie do galerii.

Szum okrutny, wnętrze ciekawe, miałem kiedyś podobne w Hayattcie w Wawie tylko widok za oknem nie taki

Napisano

dynamiczny kadr a'la evermotion. Ogólnie ok ale troche mało pomysłu w tej kuchni. Wykonanie niezłe ale kolorki nie przemawiają do mnie, jakiś zielony nalot od światła

Napisano

mnie sie podoba, tylko przesadziles z ktoryms z kanalow, stawiam na zielony :-)

ale ale czy te krzeselka nie powinny byc odwrotnie? Wystarczy jeden toast za zdrowie gospodarza i masz dwa trupy jak w banku ;P

Napisano

mnie sie bardzo podoba - super oswietlenie. Napisz jakich sztuczek w postprodukcji uzyles aby bylo to takie realistyczne.

pzdr!

Napisano
  • Autor

dzieki za komenty, miało byc bardziej klimatyczne niz czyste wymuskane wizkowe.

keraj37 - w psie to curves, levels, contrast, jakis photo filter. warstwa biała na oknie z gaussian blur. No i jakis mały glow w AE

Pozdro

Napisano

Generalnie ok, ale wydaje mi sie ze dawales jakies swiatlo z tylu a szkoda..bo wtedy mialbys ciekawy kontrast pomiedzy tym jasnym z okna i ciemniejszym w tyłu. Widok za oknem ciut przejarany pomimo iz pozornie patrzymy w slonce. Wydaje mi sie ponad to ze wysokosc kuchenki powinna byc taka sama jak reszty blatu i nie wiem czy dobre jest podciecie sufitu od strony okapu. Sprobuj walnac jeszcze raz ten renderek a swiatlo(słonce) puscic bardziej z boku(porownaj oba). Buziaki:*

Napisano

1.Fajne wnetrze naprawde,ale to ziarno,swiatlo i ten widok...no coz pracuj.2.Pogorszyles troszke,ale chyba ziarna mniej.Pozdrawiam.Faktycznie jezeli to test to nie tutaj:).Powodzenia.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.