Jozeph Napisano 23 Luty 2008 Napisano 23 Luty 2008 Witam !! nudzilo mi sie wczoraj i zrobilem taką sobie króciótką animacje :) nic specjalnego ale mi sie podoba :P pozdro !!
mort Napisano 23 Luty 2008 Napisano 23 Luty 2008 znaczy reaktor zrobił króciutką animację :) w zasadzie nie ma co oglądać.
KICU Napisano 23 Luty 2008 Napisano 23 Luty 2008 jak na początek z reactorami to rie źle:) ,ale mogłeś bardziej poszaleć ;) Pozdro
Jozeph Napisano 23 Luty 2008 Autor Napisano 23 Luty 2008 to oczywiste ze reactor :D dlatego mowie tak z nudów ;)
streaker Napisano 23 Luty 2008 Napisano 23 Luty 2008 Masz zachodzące na siebie obiekty (jak ten zielony box się wbija, to cegiełki przelatują przez niego, ba dopiero chwilke później się rozlatują).
Kris_R Napisano 25 Luty 2008 Napisano 25 Luty 2008 Takie rzeczy to do testów można umieszczać a nie jako skończone prace 3d ;) bez urazy.. na przyszłość pamiętaj, żeby takie malutkie ćwiczenia z nudów umieszczać w testach. Po to jest ten wątek.
Gość User190 Napisano 25 Luty 2008 Napisano 25 Luty 2008 Taki mały OT z mojej strony - jak się nazywa ten kawałek, który leci podczas animacji? Nie było pytania, sam znalazłem :) Ku potomnym: The Rising Tied [High Road] - Fort Minor (Feat. John Legend) dobry kawałek :) A odnośnie animacji - hmm.. od czegoś trzeba zacząć ;)
Jozeph Napisano 26 Luty 2008 Autor Napisano 26 Luty 2008 powoli powoli a do czegos dojde ;) dzieki za komenty :)
Rekomendowane odpowiedzi