Anonymous Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 jezu, jak ja pisze, wstyd . architektura :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 a to spoko. :) to milej pracki. powodzenia !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 26 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2004 dzieki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 27 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2004 malutki updacik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
statique Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 ladne oswietlenie... cieplo... ale zadne biuro nei dziala w takich warunkach oswietlenia... wlacz lampy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 27 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2004 narazie to jest puste biuro a tu zabawa z dofem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 te drzwi sprawiaja wrazenie jakby byly z kartonu- straszie plaskie, brak jakiegokolwiek cieniowanai na nich. przeciez ramy nie sa gladkie. a tak poza tym to jai masz sprzet i jakie amsz tam ustawuenia ze ci sie tyle renderuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 27 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2004 noo ustwaienia to naprawde potrafia przedluzyc rendering, miedzy innymi: dlugo trwa sledzenie fotonow i budowanie irradiance map, ustawionej na high, masz racje dzwiczki juz poprawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 trochu mi swiatlo nie pasuje, pozatym duzo pustki ale wzasadzie to niezle niepowiem... pracuj dalej mistrzu... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 28 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2004 lekka zabawa kolorkami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 a gdzie dziurki :D?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 28 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2004 wiedzialem ze o czyms zapomnialem, juz poprawaiaaaaam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 2 Luty 2004 Share Napisano 2 Luty 2004 Klamka drzwi jakoś tak sobie śmiesznie świeci :) Troszkę tutaj jeszcze pusto ale jak nie masz pomysłu co tam jeszcze wstawić to ci powiem: dystrybutor z wodą do picia - nie wiem jak to się dokładnie nazywa ale chodzi o takie użądzenie, które ma jednorazowe kubeczki i baniaczek z wodą :) U mnie w firmie to bardzo ważna rzecz szczególnie jak ktoś miał ciężko nakrapiany ;) wekend :D Pracka coraz ciekawsza Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 2 Luty 2004 Share Napisano 2 Luty 2004 w tym widoku ogolnym to jeszcze cos dodasz? bo podłoga zajmuje 3/4 obrazka. no i okna sa za nisko - jak sie staje przy oknie to sie nie ma oczu na wysokosci gornej krawędzi okna i o podlodze - to nie są panele, raczej parkiet. no i panele (parkiet zresztą też) az tak się nie błyszczy. poza tym wszystko w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheRifler Napisano 18 Luty 2004 Share Napisano 18 Luty 2004 coś za dług otu pusto... ale mi się bardzo podoba... ale jeszcze trochę za pusto. dodaj może coś w stylu FENK-SHUI czy jak to sie nazywa. myślę o duzym akfariu z rybkami (pomęczysz się trochę) Pozdraviam:cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 18 Luty 2004 Share Napisano 18 Luty 2004 tomb raider normalnie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulczas Napisano 18 Luty 2004 Share Napisano 18 Luty 2004 Jak na moje \"gupie uważanie\" :D to troche za ciemno tam w rogu przy biurku (zle by sie pracowalo) i za \"bronzowa\" ta podloga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi