Napisano 27 Styczeń 200421 l ladne oswietlenie... cieplo... ale zadne biuro nei dziala w takich warunkach oswietlenia... wlacz lampy :)
Napisano 27 Styczeń 200421 l te drzwi sprawiaja wrazenie jakby byly z kartonu- straszie plaskie, brak jakiegokolwiek cieniowanai na nich. przeciez ramy nie sa gladkie. a tak poza tym to jai masz sprzet i jakie amsz tam ustawuenia ze ci sie tyle renderuje?
Napisano 27 Styczeń 200421 l Autor noo ustwaienia to naprawde potrafia przedluzyc rendering, miedzy innymi: dlugo trwa sledzenie fotonow i budowanie irradiance map, ustawionej na high, masz racje dzwiczki juz poprawiam :)
Napisano 27 Styczeń 200421 l trochu mi swiatlo nie pasuje, pozatym duzo pustki ale wzasadzie to niezle niepowiem... pracuj dalej mistrzu... pozdro
Napisano 2 Luty 200421 l Klamka drzwi jakoś tak sobie śmiesznie świeci :) Troszkę tutaj jeszcze pusto ale jak nie masz pomysłu co tam jeszcze wstawić to ci powiem: dystrybutor z wodą do picia - nie wiem jak to się dokładnie nazywa ale chodzi o takie użądzenie, które ma jednorazowe kubeczki i baniaczek z wodą :) U mnie w firmie to bardzo ważna rzecz szczególnie jak ktoś miał ciężko nakrapiany ;) wekend :D Pracka coraz ciekawsza Pozdrawiam
Napisano 2 Luty 200421 l w tym widoku ogolnym to jeszcze cos dodasz? bo podłoga zajmuje 3/4 obrazka. no i okna sa za nisko - jak sie staje przy oknie to sie nie ma oczu na wysokosci gornej krawędzi okna i o podlodze - to nie są panele, raczej parkiet. no i panele (parkiet zresztą też) az tak się nie błyszczy. poza tym wszystko w porządku
Napisano 18 Luty 200421 l coś za dług otu pusto... ale mi się bardzo podoba... ale jeszcze trochę za pusto. dodaj może coś w stylu FENK-SHUI czy jak to sie nazywa. myślę o duzym akfariu z rybkami (pomęczysz się trochę) Pozdraviam:cool:
Napisano 18 Luty 200421 l Jak na moje \"gupie uważanie\" :D to troche za ciemno tam w rogu przy biurku (zle by sie pracowalo) i za \"bronzowa\" ta podloga.