Gość Mlodyy Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 Witam serdecznie, oto co ostatnio wyskrobałem... mam nadzieję przeć z tym na przód ale nie wiem jak będę stał z czasem. Wszystkie sugestie i komentarze mile widziane :) Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 no, jeszcze masz duuuużo do zrobienia... (po co ta panienka na lego plecach ?) nie pasuje to według mnie ;-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shergar Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 No dokończ model i pokaż wtedy - jak chcesz wytykanie błędów to dorzuć też siatkę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaRe Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 Jak dla mnie to te drzwi wygladaja jakby byly zrobione zpapieru :) Ale rozumeim ze praca wre :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malkav Napisano 26 Luty 2008 Share Napisano 26 Luty 2008 Że tak się czepnę pierdółki, kaptur powinien mieć szew na środku (przynajmniej do "dzióbka") i przy kołnieżu, takie odwrócone "T". Pozwoliłem sobie zaznaczyć jak to mniej więcej powinno wyglądać. Rzecz w tym, że rozcięty na szwach kaptur powinien być prostokątem. Na bokach kaftanu tez przydałyby się szwy. Myślę że powinno to nadać realizmu. A teraz conieco odnośnie całości. Nie do końca jestem przekonany czy postać i otoczenie pasują do siebie. Ubranie bowiem kojaży mi się ze średniowieczem albo klimatami Planescape, zaś ściany i drzwi wyglądają na współczesną kanciapę, no i to logo na plecach... Chyba że kombinujesz jakoś bardziej w kierunku fallouta? :) Nie wiem jaki był Twój pomysł na to więc nie krytykuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mlodyy Napisano 26 Luty 2008 Share Napisano 26 Luty 2008 Dzięki za opinie, jutro postaram się dorzucić co nieco. Drzwi są rzeczywiście w trakcie "remontu" :P Co do kaptura to takie poprawki mam w planach, ale nie byłem do końca pewny gdzie te szwy zrobić, więc dzięki za podpowiedź. Natomiast jeżeli chodzi o pomysł to: skórzana kurtka, nóż w ręku(za plecami) i wejście do jakiejś speluny z niehumanitarnymi zamiarami. Otoczenia ma wyglądać jak jakiś stary, zniszczony, podrzędny hotel :) Mały update: trochę szwów i update tekstury... Nie macie czasem wrażenia, że ten kaptur jest za duży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi