Napisano 25 Luty 200817 l Witam serdecznie, oto co ostatnio wyskrobałem... mam nadzieję przeć z tym na przód ale nie wiem jak będę stał z czasem. Wszystkie sugestie i komentarze mile widziane :) Pzdr
Napisano 25 Luty 200817 l no, jeszcze masz duuuużo do zrobienia... (po co ta panienka na lego plecach ?) nie pasuje to według mnie ;-P
Napisano 25 Luty 200817 l No dokończ model i pokaż wtedy - jak chcesz wytykanie błędów to dorzuć też siatkę ;)
Napisano 25 Luty 200817 l Jak dla mnie to te drzwi wygladaja jakby byly zrobione zpapieru :) Ale rozumeim ze praca wre :D
Napisano 26 Luty 200817 l Że tak się czepnę pierdółki, kaptur powinien mieć szew na środku (przynajmniej do "dzióbka") i przy kołnieżu, takie odwrócone "T". Pozwoliłem sobie zaznaczyć jak to mniej więcej powinno wyglądać. Rzecz w tym, że rozcięty na szwach kaptur powinien być prostokątem. Na bokach kaftanu tez przydałyby się szwy. Myślę że powinno to nadać realizmu. A teraz conieco odnośnie całości. Nie do końca jestem przekonany czy postać i otoczenie pasują do siebie. Ubranie bowiem kojaży mi się ze średniowieczem albo klimatami Planescape, zaś ściany i drzwi wyglądają na współczesną kanciapę, no i to logo na plecach... Chyba że kombinujesz jakoś bardziej w kierunku fallouta? :) Nie wiem jaki był Twój pomysł na to więc nie krytykuję.
Napisano 26 Luty 200817 l Dzięki za opinie, jutro postaram się dorzucić co nieco. Drzwi są rzeczywiście w trakcie "remontu" :P Co do kaptura to takie poprawki mam w planach, ale nie byłem do końca pewny gdzie te szwy zrobić, więc dzięki za podpowiedź. Natomiast jeżeli chodzi o pomysł to: skórzana kurtka, nóż w ręku(za plecami) i wejście do jakiejś speluny z niehumanitarnymi zamiarami. Otoczenia ma wyglądać jak jakiś stary, zniszczony, podrzędny hotel :) Mały update: trochę szwów i update tekstury... Nie macie czasem wrażenia, że ten kaptur jest za duży?