Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam serdecznie,

oto co ostatnio wyskrobałem... mam nadzieję przeć z tym na przód ale nie wiem jak będę stał z czasem. Wszystkie sugestie i komentarze mile widziane :)

Pzdr

prerender3me2.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no, jeszcze masz duuuużo do zrobienia... (po co ta panienka na lego plecach ?) nie pasuje to według mnie ;-P

Napisano

No dokończ model i pokaż wtedy - jak chcesz wytykanie błędów to dorzuć też siatkę ;)

Napisano

Jak dla mnie to te drzwi wygladaja jakby byly zrobione zpapieru :) Ale rozumeim ze praca wre :D

Napisano

Że tak się czepnę pierdółki, kaptur powinien mieć szew na środku (przynajmniej do "dzióbka") i przy kołnieżu, takie odwrócone "T".

Pozwoliłem sobie zaznaczyć jak to mniej więcej powinno wyglądać.

kapturpoprawhm5.jpg

Rzecz w tym, że rozcięty na szwach kaptur powinien być prostokątem.

Na bokach kaftanu tez przydałyby się szwy. Myślę że powinno to nadać realizmu.

A teraz conieco odnośnie całości. Nie do końca jestem przekonany czy postać i otoczenie pasują do siebie. Ubranie bowiem kojaży mi się ze średniowieczem albo klimatami Planescape, zaś ściany i drzwi wyglądają na współczesną kanciapę, no i to logo na plecach... Chyba że kombinujesz jakoś bardziej w kierunku fallouta? :) Nie wiem jaki był Twój pomysł na to więc nie krytykuję.

Napisano

Dzięki za opinie, jutro postaram się dorzucić co nieco.

Drzwi są rzeczywiście w trakcie "remontu" :P

Co do kaptura to takie poprawki mam w planach, ale nie byłem do końca pewny gdzie te szwy zrobić, więc dzięki za podpowiedź.

Natomiast jeżeli chodzi o pomysł to: skórzana kurtka, nóż w ręku(za plecami) i wejście do jakiejś speluny z niehumanitarnymi zamiarami. Otoczenia ma wyglądać jak jakiś stary, zniszczony, podrzędny hotel :)

Mały update:

trochę szwów i update tekstury...

prerender4mixbx2.jpg

Nie macie czasem wrażenia, że ten kaptur jest za duży?