Gość Xearo Napisano 26 Luty 2008 Share Napisano 26 Luty 2008 Chciałbym sie zapytac czemu nie widać u mnie tych kolorowych osi do poruszania przedmiotami ? zeby podniesc w gore przedmiot musze uzywać okna np.left w perspective jest to niemozliwe. Jestem początkujący w 3DS MAX. (mam wersje 3ds Max 9) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 26 Luty 2008 Share Napisano 26 Luty 2008 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx na klawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xearo Napisano 26 Luty 2008 Share Napisano 26 Luty 2008 Dzieki wielkie ! :D Wiesz ile sie nagłowiłem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 26 Luty 2008 Share Napisano 26 Luty 2008 no widocznie za malo, zeby looknac do faq :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brent Napisano 26 Luty 2008 Share Napisano 26 Luty 2008 Za takie cos to ban powinien byc. Ucz sie angielskiego bo bez niego to nawet faq nie pomoze... Tak poza tym - Views - Show Transform Gizmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 26 Luty 2008 Share Napisano 26 Luty 2008 moze by ustawic takieo bota który odpowiada na pytanie w którym znajdują sie: "gdzie" or "zniknął" or "brak" and "strzałki" or "osi" then wypisz X o-O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi