daniel1540 Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Napisano 1 Kwiecień 2008 uwaza duza rozdzielczosc....(czytaj bardzo duza) chcialem wychwycic dobrze bledy na karoserii.nadal mam problem z tym przednim slupkiem...
heaven Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 zmien tlo... myslalem ze ma dach wgniecony :P 800x534 :P zeczywiscie to bardzo duza rozdzielczosc :P masz monitor 12 calowy ? :P
daniel1540 Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Napisano 1 Kwiecień 2008 lol imageshack zmniejszyl obraz... byla rozdzielka 4 tysiace iles na iles tam :P ok daje zwykle bo ta duza rozdzielka nie wchodzi :P
Poke Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 4000-ileś tam to faktycznie "durza" musiała być .... no autko (sorki bmw) nawet , czekam co będzie dalej :p
daniel1540 Napisano 2 Kwiecień 2008 Autor Napisano 2 Kwiecień 2008 narazie to bedzie chyba koniec... wiem ze brakuje jeszcze wielu elementow... wiem takze ze materialy nie beda wam odpowiadac ale jak wspominalem to dopiero moje poczatki z vray'em... moj topic slabo odwiedzany jest ale sie nie dziwie bo wiekszosc z was uwaza bmw e36 za auto "dresiarzy" xD hyhy nie wiem jaki bedzie kolejny model... mozecie skladac propozycje :P dzieki wam za pomoc i czas poswiecony dla mnie :)
Rekomendowane odpowiedzi