Gość Caspik Napisano 3 Marzec 2008 Napisano 3 Marzec 2008 hej, moj problem polega na tym ze pocialem filmik w premiere na kilkanascie klipow...i chcialbym je sobie teraz wyeksportowac na osobne pliki, jest taka mozliwosc? szukam szukam i nie moge znalezc...wszedzie jest tylko i wylacznie opcja spojnego exportu
DaveBorck Napisano 3 Marzec 2008 Napisano 3 Marzec 2008 Premierki zbyt często nie używam, ale wydaje mi się, że nie ma. Ja znam dwa wyjścia. Albo przy exporcie zaznaczasz "work area only" czy coś w ten deseń i renderujesz. potem zaznaczasz drugi kawałek i render itd, albo importujesz do After effects i ustawiasz kolejkę i czekasz na render Pozdro
Gość Caspik Napisano 3 Marzec 2008 Napisano 3 Marzec 2008 cos mi sie wlasnie wydawalo ze trzeba wybrac "work area only", ale jak zobaczylem ze czas renderingu to ok 2-3h to sobie dalem spokoj...renderowalo by sie kupe czasu a efekt bylby inny niz chcem :) zawsze lepiej zapytac, dzieki sie zobaczy czy zadziala jak trzeba ;p ps. gratuluje fajnego demo reela :)
Rekomendowane odpowiedzi