Napisano 4 Marzec 200817 l Witam, to mój pierwszy post na tym forum, więc chciałbym się przywitać. Jest to jeden z pierwszych rysunków, które poczyniłem za pomocą tabletu. Mam duże problemy z kompozycją, paletą kolorów i teksturowaniem ;) Będę wdzięczny za rady na przyszłość i uwagi do obcnego rysunku. Pozdrawiam, Maciek
Napisano 4 Marzec 200817 l Jeśli chodzi o paletę to chyba wszystko jest ok, wyszedł taki wormsowy klimat i mnie się podoba :) Gorzej jest z kompozycją. Zamek, który miał być tłem za bardzo ucieka w bok i przez to zbyt odstaje. W teksturach sam nie jestem lepszy, ale futro wyszło tak średnio, przydałoby się jeszcze nad nim popracować.
Napisano 5 Marzec 200817 l Witam na Forum :] Całkiem przyjazny pikczer, słodkie pastelowe kolorki, może tylko za mocno lewa strona przyciąga wzrok, trza by to trochę zmiękczyć, można by również nieco śmigła podnieść do góry bo w tej chwili nie do końca wiadomo skąd wychodzą. //Pozdr.
Napisano 8 Marzec 200817 l Autor Dzięki za uwagi - postaram się mieć je na uwadze przy kolejnych pracach :) Pozdrawiam, Maciek