Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

witojcie heeej !

Wiem ze w porwonaniu do tutejszych pracek to troche tak hmm marnie ale juz zmeczony jestem i postanowiłem ze biore sie za con nowego :)

digitechfinitowb9.jpg

Czekam na krytyke i komenty, pozdrawiam :)

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

imo wygląda nieźle, może bump na plastiku ciut za duży, ale jak na blendera to i tak podziwiam, że Ci się chciało o.O

pozdrawiam!

Napisano

a po cóż takie wielkie logo Blendera? żeby ludzie, jak wyżej, współczuli pracy nad kilkuset-polygnowym modelem? wyobraź sobie chaos, który spowodowałoby wrzucanie ikon każdego programu do miniatur :)

w porządku to jest, chociaż jak dla mnie pasuje do działu Speed Modelling

Napisano
  • Autor

thx za komenty :)

a po cóż takie wielkie logo Blendera? żeby ludzie, jak wyżej, współczuli pracy nad kilkuset-polygnowym modelem?

troszke nie rozumiem czego mieliby spolczuc ;] troche zle zinterpretowales.

Ale juz tlumacze skad owo logo => otoz postanowilem ustawic najlepsza jakos renderu bo postanowilem zaszalec na koniec tego pierwszego powazniejszego spotkania z blenderem. No i akurat tak sie zeszlo ze ze zajal on 7h :P... i o 4 nad ranem wstalem go zapisac... patrze i okazalo sie ze zle skadrowalem ujecie (co zreszta widac i troche przypał:D), a ze juz nie mialem czasu na kolejny render postanowilem jakos prace uratowac i sta logo i kod z konsoli po prawej stronie :)

Nie ukrywam tez ze logo wstawilem z nieukrywana radoscia ze jednak udalo mi sie w tym programie wyrzezbic conieco :)

w porządku to jest, chociaż jak dla mnie pasuje do działu Speed Modelling

no ok modelling zajął mi wzglednie malo czasu choc, ale podkreslibym slowo wzglednie :) no i teoretycznie speed modelling bylby , ale mase czasu zajelo mi ustawiania i uczenie sie materialow, GI,probne rendery iogolnie cala nauka itd itp. Totez postanowilem wrzucic prace jako finished 3d bo uwzgledniajac to co wymienilem powyzej za taką ja uwazam :)

wyobraź sobie chaos, który spowodowałoby wrzucanie ikon każdego programu do miniatur :)

czy ja wiem czy chaos :)... sa jeszcze nazwy tematow :) ale ok zmienilem

Pozdrawiam i dzieki :)

Napisano
troszke nie rozumiem czego mieliby spolczuc ;] troche zle zinterpretowales. (...) Pozdrawiam i dzieki :)

chodziło mi o post mort'a, "jak na blendera to...". teraz już mnie tak nie drażni, jak z miniatury zniknęło logo... chyba moderowanie blender.pl tamtego dnia miało na mnie zły wpływ :)

jak tu masz studio ustawione? a może HDR'ka uffizi_probe? :>

Napisano
  • Autor
(...) a może HDR'ka uffizi_probe? :>

:) dokładnie

a co do pytania jak mam studio ustawione... to jesli dobrze rozumiem pytasz tylko o swiatla ? Jesli tak to bylo chyba jedno Lamp gdzies z boku przy wejsciach jack'ów i tyle. Reszta to wlasnie HDR'ka.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.