Napisano 5 Marzec 200817 l Witam!;] Obserwowalem forum troche czasu i zdecydowalem sie zamiescic swoja skromna i prosta pracke w wipie. To jest pierwszy model, ktory pokazuje, bo... poprzednie nie nadawalyby sie;p nie wiem co z tym zrobic, bo w sumie brak mi do niego sil. Prosze o konstruktywna krytyke, ewentualnie o konkretne zjechanie;p tak, zebym wiedzial, co jest nie tak i w ktora strone isc;p Pozdrawiam uzytkownikow forum;] i obserwatorow;p
Napisano 5 Marzec 200817 l Hej! Do siatki sie nie bede przyczepial, bo nie jestem specjalista. Co moge powiedziec to, ze studio mi sie za bardzo nie podoba. Materialy rowniez do poprawy - lakier taki jakis dziwny i jak dla mnie nie pasujacy do Mercedesa. Ciekaw jestem, czy inni sie zgodza z moim zdaniem. Pozdrawiam, xaoo
Napisano 5 Marzec 200817 l Autor Hej! Do siatki sie nie bede przyczepial, bo nie jestem specjalista. Co moge powiedziec to, ze studio mi sie za bardzo nie podoba. Materialy rowniez do poprawy - lakier taki jakis dziwny i jak dla mnie nie pasujacy do Mercedesa. Ciekaw jestem, czy inni sie zgodza z moim zdaniem. Pozdrawiam, xaoo Studio tak na szybciocha bylo, zeby looknac, jak mniej wiecej wyglada, czyli box i jedno swiatelko i kolorem tez sie nie sugerowac;p nie chcialem, zeby bylo ciemno i jesli chodzi o render to standard scanline
Napisano 5 Marzec 200817 l No siatka ladnie ulozona. Co do renderu to mnie uspokoiles ze "na szybko" ;) Dzialj dalej bo to jeden z moich ulubionych MercSEDESOW :)
Napisano 5 Marzec 200817 l Witaj na forum :) Ogólnie całkiem w miarę ;) Trochę faluje miejscami, ale siatka strasznie tragiczna nie jest.
Napisano 5 Marzec 200817 l drzwi sa jakies takie wklesle - ten model tak niema ;) a takto calkiem przyzwojcie pozdrawiam
Napisano 5 Marzec 200817 l Autor ..:: 3D CREATIVE ::.. Ha! No moj tez, dlatego modeluje;p a rendering, to chyba moja najslabsza strona i tu musze sie doksztalcic obo Moglbys wskazac mniej wiecej, o ktore miejsca chodzi? dzieks ogolnie za komenty;] i licze na dalsza pomoc;p i taki dodatkowy render
Napisano 6 Marzec 200817 l Bok wydaje się być trochę wklęsły zabardzo. Przy dziurze na klamke w tylnych drzwiach jest krzywo, no i coś mi się wydaje że na tylnim zderzaku chyba lekko krzywawo jest. No ale nie będę się już aż tak czepiał ;) Ale jak już wcześniej wspominałem jakoś źle nie jest. Ja na Twoim miejscu zostawił bym ten model w spokoju i brał się za następny, a jak sam się przekonasz, kolejny wyjdzie Ci dużo lepiej ;) Pozdrawiam