Fokus Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 Witam i pozdrawiam. Bardzo prosiłbym o jakiegoś tutka na temat umieszczania ubrania na bipie. mam już koszulkę i bipa. Na koszulkenałożyłem już reactor clout i jest mały problem. Kiedy ustawiam bipa i pojawiają się na nim te trzy kwadraciki to wyskakuje mi error. Coś jest nie tak. mógłbym prosić o jakiegoś tutka albo pomoc dotyczącą tego zjawiska ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 10 Marzec 2008 Share Napisano 10 Marzec 2008 ja osobiscie proponuje modyfikator Cloth zamiast cloth z reactora, tu jest fajny tutek: http://www.computerarts.co.uk/tutorials/3d__and__animation/prt--porter 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fokus Napisano 10 Marzec 2008 Autor Share Napisano 10 Marzec 2008 Dzięki :] Właściwie to w imieniu mojego brata, który podstępem użyłmojego konta ale ... . Chyba mu podaruję. Dzięki za tutka pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi