Gość waluga Napisano 14 Marzec 2008 Napisano 14 Marzec 2008 Chciałem wam przedstawić layout wortalu PR. Zamierzeniem jest stworzenie czystego i przejrzystego wyglądu, który ma w jak największym stopniu ułatwić odszukanie interesujących użytkownika informacji na stronie. Tematyka wortalu jest ściśle związana z Public Relations. Ciekaw jestem waszej opinii na temat jego wyglądu, kolorów, użyteczności oraz rozmieszczenia poszczególnych modułów.
piksar Napisano 14 Marzec 2008 Napisano 14 Marzec 2008 jak dla mnie ok, kolorki mogą być, treści dużo ale da rade się odnaleźć
Gość User190 Napisano 14 Marzec 2008 Napisano 14 Marzec 2008 Ładne, proste i przejrzyste, ale trochę mało wyraziste. W sumie to ma być wortal o PR, ale wydaje mi się troszkę za sztywne - w końcu PR traktuje o więziach międzyludzkich, więc chyba dobrze, żeby ludzie wchodząc na taki portal czuli pozytywne, ciepłe emocje. W tej chwili bardziej pasuje mi do wortalu o pieniądzach i inwestycjach. Co nie zmienia faktu, że projekt sam w sobie jest ładny :)
PSV Napisano 16 Marzec 2008 Napisano 16 Marzec 2008 Ładne, takie normalne, tradycyje, ja uwazam ze zawsze powinno sie szukac nowych rozwiazan i starac sie wprowadzic choc jeden, maly, niecodzienny szczegol. No i zawsze kazda praca lepiej wyglada wypelniona docelowym tekstem niz tym "tekstem wypelniaczem" w dodatku powtarzajacym sie.
deha21 Napisano 7 Kwiecień 2008 Napisano 7 Kwiecień 2008 Jak dla mnie full profeska :) Wytłumaczy mi ktos o co chodzi z tym "Lorem ipsum..."? :P
Knysha Napisano 7 Kwiecień 2008 Napisano 7 Kwiecień 2008 Jak dla mnie full profeska :) Wytłumaczy mi ktos o co chodzi z tym "Lorem ipsum..."? :P Za wikipedią: Lorem ipsum – łaciński tekst pochodzący ze starożytności, zaczerpnięty z De finibus bonorum et malorum Cycerona, stosowany do demonstracji krojów pisma (czcionek, fontów), kompozycji kolumny itp.
Gość waluga Napisano 28 Kwiecień 2008 Napisano 28 Kwiecień 2008 Dzięki za wszystkie opinie. Wortal już działa i znajdziecie go pod adresem: www.info-pr.pl
avant.garde Napisano 28 Kwiecień 2008 Napisano 28 Kwiecień 2008 No jak dla mnie prezentuje się jeszcze lepiej "na żywo" niż z jpega. Na prawdę kawał dobrej roboty.
Rekomendowane odpowiedzi