Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Chciałem wam przedstawić layout wortalu PR.

Zamierzeniem jest stworzenie czystego i przejrzystego wyglądu, który ma w jak największym stopniu ułatwić odszukanie interesujących użytkownika informacji na stronie. Tematyka wortalu jest ściśle związana z Public Relations.

Ciekaw jestem waszej opinii na temat jego wyglądu, kolorów, użyteczności oraz rozmieszczenia poszczególnych modułów.

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jak dla mnie ok, kolorki mogą być, treści dużo ale da rade się odnaleźć

Napisano

Ładne, proste i przejrzyste, ale trochę mało wyraziste. W sumie to ma być wortal o PR, ale wydaje mi się troszkę za sztywne - w końcu PR traktuje o więziach międzyludzkich, więc chyba dobrze, żeby ludzie wchodząc na taki portal czuli pozytywne, ciepłe emocje. W tej chwili bardziej pasuje mi do wortalu o pieniądzach i inwestycjach. Co nie zmienia faktu, że projekt sam w sobie jest ładny :)

Napisano

Ładne, takie normalne, tradycyje, ja uwazam ze zawsze powinno sie szukac nowych rozwiazan i starac sie wprowadzic choc jeden, maly, niecodzienny szczegol.

No i zawsze kazda praca lepiej wyglada wypelniona docelowym tekstem niz tym "tekstem wypelniaczem" w dodatku powtarzajacym sie.

Napisano

Jak dla mnie full profeska :)

Wytłumaczy mi ktos o co chodzi z tym "Lorem ipsum..."? :P

Napisano

Dzięki za wszystkie opinie.

Wortal już działa i znajdziecie go pod adresem: www.info-pr.pl