holo Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 Helołki! Jako że jakiś czas temu było małe bum na forum i amba wcięła wszystkie obrazki, to zdjęłem poprzedniego WIP\'a. Teraz daję jego reaktywaję. Założenia do modelu. Auto jak w temacie czyli Subaru Impreza WRC modele 99 i 00 (dokładnie S5 i S6). Model nie powinien przekraczać 20 k fejsów. To chyba tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holo Napisano 21 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2004 inna ujęcia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holo Napisano 21 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2004 i jeszcze jedna obrazka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artwos Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 Witam Bardzo fajnie wyglądają te lampy na przodzie, też w chyba takie sobie dorysuję. Czemu takie ograniczenie do liczby poligonów? Z szczegółami to to byłaby super furka. Z tego co się na razie mogę zauważyć,co zapewne zostało już wymodelowane to brak jeszcze jednego przecięcia blachy pod tylną lampą. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 w jakich barwach bedzie subryna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 Niezłe, jedyne do czego mozna się przyczepić to klamka i ogólna obłość kształtów.. choć może to przez rodzaj jakości renderu mam takie wrażenie?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 super mam taką prośbe jak byś dołozył kilka poly jeszcze na oparcie fotela bo strasznie kanciate jest niewiem jak msz tam siatke poprowadzoną ale na oko dojdzie ze 60 poly ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holo Napisano 21 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2004 witam. rendery nie są najnowsze i nie są najlepszej jakości. wespół z wami poprawię co trzeba. Dziś jeszce dam jakiś update. ograniczenia są spowodowane tym, że będzie liczony w realtajmie. barwy będą różne w zależności od upodobań. na chwilę obecną planujemy barwy fabryczne oraz Hołowczyca i Snjersa i pewnie jakiegoś zawodnika z BRC* w dalszej kolejności przerobię go na wersję \"cywilną\" STI WRX TYPE R * - British Rally Championship Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holo Napisano 21 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2004 nowsza skrina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holo Napisano 21 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2004 z tyła: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holo Napisano 21 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2004 jest choć troche agresywny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holo Napisano 21 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2004 fotele: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holo Napisano 21 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2004 i ich siatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 czy jest agresywny ?? człowieku, aż mnie podrapał po twarzy :D jak na model med-poly (jest w ogóle takie określenie ?? ;)) to wygląda bardzo dobrze, chociaż ta kanciastość jest trochę denerwująca :| jak możesz to następny model zrób hi-poly, bardzo jestem ciekaw efektu :) pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 ta fura bedzie jezdzila w jakiejs grze ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
statique Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 nom, kanciatosc to chyba jedyna wada... agresywny tak srednio :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi